Arama sonuçları: *

• Users: Sameto45
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Sıfır Motorda Kurulumu Beklemek

Arkadaşlar Merhaba 2 Gün Önce Mondial bayisinden Sıfır Drift L Aldım Alırken Gün içinde Herseyi Tamamlar Biner Gidersiniz Dediler Ruhsat Plaka Hepsini Çıkardım Sorunsuz Motoru Almaya Gittiğimde Servisin gelip Ayarlamasını Yapması Lazım dediler Diger elemanlara Sorduğumda Senin Motor Daha...
  2. S

Molex Kablo İle Ekran Kartı Beslemek

Hayır be sahibindenden aldım amazondan ona uygun güç kablom olmadığı için molexi 6pinli güc kablosuna dönüstürucu aldım
  3. S

Ekran kartı Msi Gtx 1050 gaming x
  4. S

Merhaba Arkadaşlar Benim Bi Sistemim Var Eski Yenisini Almayı Istiyorum Ama Baska Seylere Para Biriktirmeye Çalıştığım Icin Sadece Ekran Karti Aldım 6pinli Güç Girişi Var Benimde Psuda Bu Kablo Yok Molex Kabloya Dönüstürücü Taksam Onunla Güç Versem Sorun Olurmu Amazondan Yeterince Kaliteli Bisey...
  5. S

EasyCep Yenilenmiş Telefonlar

Merhaba Forum üyeleri Ben Yenilenmiş Telefon Satın Almak İstiyorum EasyCep Üzerinden Samsung s20 Plus Çok İyi Kalite Alacak Bütçem Var Sizce Almalımıyım Veya Alternatif Başka Siteler önerir misiniz?
  6. S

Bu Sistemle Hangi Oyunları Oynayabilirim

Merhabalar Sizlere Sorum Olucak bugun Elime Çok Temiz Ve Sağlıklı Bi sistem Geçti Gayette Ucuza Satın Almış Oldum bununla Hangi oyunları Oynayabilirim Amd A8 7650k İşlemci Gt 740 4gb Ekran Kartı 8 GB DDR 3 RAM Bellek
Geri