Arama sonuçları: *

• Users: AstroDark
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Öneri A55 mi X6 Pro mu ????

Bende kararsızım bu konuda. Samsung'un kalitesi ve yazılımı insanı cezbediyor ancak X6 Pro'nun teknik özellikleri a55 e nazaran çok iyi. Forumdaki arkadaşlar daha iyi bilir.
  2. A

16.000 TL ye Telefon Önerisi

x6 pro nun malzeme kalitesi bi tık kötü diye biliyorum hani bükmeye çalışsanız bükülür. Xiaomi cihazların yazılımınıda hiç beğenmiyorum ancak işlemcisi bu fiyata göre mükemmel x6 pro'nun. Bir yandanda samsung un yazılımsal kalitesi ve daha dayanıklı malzeme kalitesi daha cazip geliyor bana. Ben...
  3. A

x6 pronun antutu puanı 1,400,000 (yaklaşık) ken a55 in 700,000 dir (yaklaşık).
  4. A

A55 in işlemcisi daha iyi ancak forumdaki arkadaşlar daha iyi bilir bu bütçeye iyi bir telefonu.
  5. A

Yardım HP Compaq Elite 8200/8300 SFF Anakart

HP Compaq Elite 8300 sff anakartı arıyorum. Bu anakartı nereden bulabilirim? Yardımcı olur musunuz?
  6. A

HPET kapatılmalı mı ?

Arkadaşlar merhaba.Sistemim oldukça eski. Core 2 Duo e8400 işlemciye sahibim.4gb da ram var. HPET kapatmanın FPS e güzel bir katkısı olduğunu söylüyorlar.Kapatmalı mıyım ? Kapatmalı isem nasıl yapmalıyım ? Sisteme zararı olur mu ?Teşekkürler. (Sanırsam biosda hpet kapatma yok)
  7. A

GS-FB Derbi Yorumları

Yorum yok.
  8. A

LGS denemelerinde İstenilen Sonuca Ulaşamamak

aynen öyle sanırsam fende konuları biliyorum aslında ama sanırsam kaçırdığım kısımlar var.
  9. A

Tamamdır yarın yine denememiz var bugün fene ağırlık vericem bakalım sonuçlarım nasıl gelecek : D
  10. A

Fenim genelde 18-16 bandında çıkardı ancak son 2-3 denemedir 13-14-15 bandlarında geziyor.
  11. A

Hedefim en düşük 450 puan alabilmek. Dereceli bir liseye gitmek istiyorum.
  12. A

Merhaba abilerim ablalarım. Ben bir LGS öğrencisiyim. Çok yakın bir zamanda LGS ye gireceğim. Ancak okulda yaptığımız denemelerde bir şeyin ucundan tutuyorum ancak sonu gelmiyor. Ör: Geçen Deneme Sonuçlarım Türkçe 19-1 İnk. 10-0 Puan (435~) Din 10-0 İng 10-0 Mat 15-5 Fen 15-2...
Geri