Arama sonuçları: *

• Users: Ömer Sarı
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Ömer Sarı

Youtube takılı kaldı hesabıma giriş yapamıyorum

Selam dostlar. Benim 2 tane kanalım var bunlardan biri ban yedi. ben ban yiyen hesaptan çıkış yapıp diğer hesabıma giriş yapmak istiyorum ama yapamıyorum. ana sayfada takılı kalıyor alttada sayfanın ss'i var. her ne kadar sağ üstteki prfoile tıklasamda hesap değiştir tuşu çıkmıyor. LÜTFEN YARDIM
  2. Ömer Sarı

1500 tl mouse onerisi

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-rampage-tilion-beyaz-optik-kablosuz-oyuncu-fiyati,1022956501.html https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-havit-gamenote-ms974wb-beyaz-rgb-sarjli-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1064555155.html
  3. Ömer Sarı

Bu imleç arkasındaki sorun nedir Acil destek

valla bende bilmiyorum
  4. Ömer Sarı

Bu imleç arkasındaki sorun nedir Acil destek

Bndede oluyor sorunun discorddan kaynaklı olduğunu endişelenmemeniz gerektiğini söyliyebilirim
  5. Ömer Sarı

Bu imleç arkasındaki sorun nedir

Sorun bende yaşıyorum sebebi discorddan dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü sadece discord açıkken oluyor bende ve sendede discord açık
  6. Ömer Sarı

Steam Saat Kasmak Ban Yedirir Mi?

şov yapmak için bir de çözüm yoksa yazmazsan sevinirim
  7. Ömer Sarı

X BOX Game Pas alınır mı??

Xbox gamepass bende var ama sizin dediğiniz yerden almadım ve bilmiyorum önerdiğim şey kendi sitesinden alın ne olur olmaz
  8. Ömer Sarı

Steam Saat Kasmak Ban Yedirir Mi?

Selam dostlar cs2, cod gibi fps oyunlarında saat kasmak istiyorum ama ban yemekten korkuyorum bu sebeple size soruyorum yardımcı olabilir misiniz. He bide şunu ekliyim one armed cook gibi arkadaşlarınızla oynuyabileceğiniz oyunlarda da kullansam steam banı yer miyim?
  9. Ömer Sarı

Çözüldü✓ Şu an işlemcimde termal macun yok çalıştırsam sorun olur mu

[H3 id='Macun+olmazsa+ne+olur']Macun olmazsa ne olur?[/H3] ✅ Bilgisayar açılır ve bir süre çalışır. ⚠️ İşlemci hızla ısınır. ⚠️ Fanlar yüksek devirde çalışır. ⚠️ Bilgisayar kendini ısıdan korumak için yavaşlar (thermal throttling). ❌ Isı çok artarsa sistem kendini kapatır. 🔥 Uzun süre böyle...
  10. Ömer Sarı

Cs2 övgü satın almak ban sebebi mi?

Selam arkadaşlar uzun zamandır düşünüyorum bu konuyu. Hesabın daha güzel gözükmesi için boost paketi almak istiyorum. Sizce BAN yermiyim? Almayı düşündüklerim: https://hesap.com.tr/ilan/205651-garantili-indirimli-cs2-yesil-faktor-guven-faktoru...
  11. Ömer Sarı

Youtube RAM çok fazla kullanıyor

Selamlar dostlar son zamanlarda sürekli başıma gelen bir olaydan bahsediceğim. Son günlerde youtube ram çok harcıyo. 1.6 GB kadar çıktığı bile var bunu nasıl çözebilirim. Google kullanıyorum başka tarayıcı indirmek istemiyorum. Eklentileride chromeden silmek istemiyorum
  12. Ömer Sarı

[Çözüldü] Steam Cs2 envanterim gözükmüyo

Eyvallah cano umarım daha iyilerinide alırsın
  13. Ömer Sarı

huntsman black laminate 230 dolar steam pazarından aldım
  14. Ömer Sarı

ben daha dün bıçak aldım korktum daha oynuyamadan
  15. Ömer Sarı

teşekkür ederim
  16. Ömer Sarı

Selam arkadaşlar cs2 envanterime bakiyim dedim ve bir hata aldım hesabım hacklendi diye korkuyorum. Oyuna girdiğimdede rekabetçi maçını terk ettiniz, yeniden bağlan kısmı gözüküyor ama ben oyuna önceden girmedim
  17. Ömer Sarı

Yardım Cs2 hangi ajanı alıcam karar veremiyorum

dostum seçtiklerimden diyorum
  18. Ömer Sarı

seçtiklerimin arasından? 1752237261 evet bi tık garip geliyor ama tryhard görünümlü istiyorum
  19. Ömer Sarı

Selam dostlar, yaklaşık 2 gündür hangi ajanı almalıyım diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim. Tek istediğim diğer oyuncular bakınca pro oyuncu hissi vermesidir. Bütçe önemli değil
Geri