Selam dostlar. Benim 2 tane kanalım var bunlardan biri ban yedi. ben ban yiyen hesaptan çıkış yapıp diğer hesabıma giriş yapmak istiyorum ama yapamıyorum. ana sayfada takılı kalıyor alttada sayfanın ss'i var.
her ne kadar sağ üstteki prfoile tıklasamda hesap değiştir tuşu çıkmıyor. LÜTFEN YARDIM
Selam dostlar cs2, cod gibi fps oyunlarında saat kasmak istiyorum ama ban yemekten korkuyorum bu sebeple size soruyorum yardımcı olabilir misiniz.
He bide şunu ekliyim one armed cook gibi arkadaşlarınızla oynuyabileceğiniz oyunlarda da kullansam steam banı yer miyim?
[H3 id='Macun+olmazsa+ne+olur']Macun olmazsa ne olur?[/H3]
✅ Bilgisayar açılır ve bir süre çalışır.
⚠️ İşlemci hızla ısınır.
⚠️ Fanlar yüksek devirde çalışır.
⚠️ Bilgisayar kendini ısıdan korumak için yavaşlar (thermal throttling).
❌ Isı çok artarsa sistem kendini kapatır.
🔥 Uzun süre böyle...
Selam arkadaşlar uzun zamandır düşünüyorum bu konuyu. Hesabın daha güzel gözükmesi için boost paketi almak istiyorum. Sizce BAN yermiyim?
Almayı düşündüklerim:
https://hesap.com.tr/ilan/205651-garantili-indirimli-cs2-yesil-faktor-guven-faktoru...
Selamlar dostlar son zamanlarda sürekli başıma gelen bir olaydan bahsediceğim. Son günlerde youtube ram çok harcıyo. 1.6 GB kadar çıktığı bile var bunu nasıl çözebilirim.
Google kullanıyorum başka tarayıcı indirmek istemiyorum. Eklentileride chromeden silmek istemiyorum
Selam arkadaşlar cs2 envanterime bakiyim dedim ve bir hata aldım hesabım hacklendi diye korkuyorum.
Oyuna girdiğimdede rekabetçi maçını terk ettiniz, yeniden bağlan kısmı gözüküyor ama ben oyuna önceden girmedim
Selam dostlar, yaklaşık 2 gündür hangi ajanı almalıyım diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Tek istediğim diğer oyuncular bakınca pro oyuncu hissi vermesidir.
Bütçe önemli değil