Arama sonuçları: *

• Users: MaCKinQJaY
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Monitör Önerisi Biraz Acil

bu darboğaz olayı biraz endişelendiriyor benı yoksa DDR5 sistem toplamak isterimde biraz daha zaman var. 4060 ti biraz endişelendiriyor benı bozulma vs olur korkusu var birazda hiç beklemıyordum. ekran kartından sebeb sistemde darbogaz olacagını :(
  2. M

o zaman ddr5 sistem toplamam lazım değil mi ryzen 7 tarzı vs
  3. M

işlemci ryzen 5 5600G ekran kartı Rtx 4060Ti gaming OC 1920 × 1080 165 hz çözünürlüklü pc kullanıyom ama %18 dar bogaz yapıyor. oranı düşürmek için yeni ekran almak istiyorum. önerileriniz nedir?
  4. M

100 Bin TL Sistem Önerisi

Sıfırdan Oyuncu Kasası Toplama (Biraz Acil) Sİstem DDR5 Kasa : Dragos North Evo Vision LCD Ekranlı ARGB 7 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası (fiyata Dahil ) Ekran Kartı : GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti GAMING OC 8G 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (fiyata Dahil ) SSD : Samsung 990 Pro 2T kullanacam...
  5. M

Oyunların Hata Vermeden Kapanma Sorunu

Anakart B450M-K II İşlemci Amd ryzen 5 5600G Ram G skill 8 GB (2x) Güç Kaynağı Sharconn 650W 80+ Ekran Kartı Geforce RTX 4060 Ti gaming OC Benım sistem boyle ekran kartı sıcaklığı olsun işlemci sıcaklığı olsun düşükkten oyunda kasma vs olmadan...
  6. M

oyundayken oyundan atma sorunu

Sorun hala devam ediyor mu acaba ?
  7. M

OYUNDAN ATMA SORUNU ?

Sorun hala devam ediyor mu acaba ?
  8. M

Oyundan Atma Sorunu !!!!!

Merhaba iyi günler herkese baya bi zamandır yaşadığım bir konu ve hala çözümünü bulmadım. Yardımcı olursanız sevinirim. B450-MK-II anakart 4060ti gaming oc 8 GB ekran kartı AMD ryzen 5 5600G işlemci 650 W güç kaynağı 16 GB ram Pc parçalarım bunlar oyunun ortalarında kapanıyor.
  9. M

Çözüldü✓ M2 ssd alacam N11 güvenilir mi ?

m2 ssd lerin Pc için boyutları aynı mı acaba ? ilk defa ayrı bi ssd alacamda ondan soruyom.
  10. M

Twinmos marka m2 ssd kaliteli mi yoksa samsung mu alayım ?
  11. M

https://www.n11.com/urun/samsung-990-pro-mz-v9p2t0bw-2-tb-74506900-mbs-m2-nvme-ssd-27431728?magaza=magic&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel almayı planlıyom. hiç bu siteden alış veriş yapmadım güvenilir mi ? ( İDEFİX ) güvenilir mi ? Kullandığım ana kart B 450...
  12. M

2 Ekran Kartı Arasında Öneri

sadece oyun için almayı planlamıyom yazılım işleri içinde kullanacam.
  13. M

https://www.pttavm.com/gigabyte-rtx-4060-ti-gaming-oc-gv-n406tgaming-oc-8gd-128-bit-gddr6-8-gb-ekran-karti-p-909910921?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.22.2...
  14. M

Elimde kullandığım işlemci RYZEN 5 5600G kullanıyorum. Ekran kartı almayı planlıyorum. 3060 ti gaming OC (3 Fanlı) mu alsam yoksa 4060 Ti gaming OC (3 Fanlı) mu alsam arada kaldım. Yardımcı olursanız Sevinirim. Uzun vadeli düşünüyom. 0 olarak alacam...
  15. M

Çözüldü✓ 0 Dan Pc Topluyacam Önerileriniz !!!!!

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-revenge-supernova-7-rgb-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,625641883.html bu tarz kasa kötü mü acaba boyle bi şey almak istemiştim.
  16. M

1719840021 suan aciliyet olarak ekran - ekran kartı - m2 ssd aciliyeti yok . Geri kalan anakart - ram - işlemci - power - kasa - olursa soğutucu bunlara bütçe 30 bin düşünüyom.
  17. M

DDR5 ile DDR4 arasındakı farkı çok anlamıyom. 1 defa toplayıp tam toplamak istiyorum(uzun vadeli olsun). Öyle olursa DDR4 sistem toplayalım. Birazda M2 SSD tam performasında kullansın istiyorum anakartın. Örnek (Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD) gibi
  18. M

Net bi fiyat yok suan elimde kullandığım 1 set var ama onu değiştirecem ne kadar fiyata sistem toplarım onu bilmekte istiyorum. monitör ve ekran kartı toplamak istediğim sisteme dahil etmek istemiyorum suan idare edecekler beni (RTX 2080 ve Excalibur 165 Hz 23.5 inç monitör var ) . o sekilde 30...
  19. M

monitör dahil etmesek 30 bin TL ne kadarlık bi fiyattan bahsediyoz.
Geri