Arama sonuçları: *

• Users: AdemBygt
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Razer Blackshark V2X

Merhaba iki gün önce V2X jak girişli modelini aldım ve kullanmaya başladım. Kulaklığı kullanırken fark etmedim ya da böyle bir sorun yoktu fakat bugün Discord'da bir anda izlediğim youtube videosunun sesini mikrofona verdiğini fark ettim. Realtek Audio console'dan gürültü tutma gibi...
  2. A

SSD Hızımı başka nasıl ölçebilirim?

Arkadaşlar merhaba dün Kingston Kc300 7000/7000 yazma okumalı 2Tb’lık ssdyi aldım. Benim anakartım Msi pro h610M-E ( anakartımın maksimum 4000bm hızlı bir ssdye uygun olduğunu biliyorum yakında değiştireceğim için böyle aldım). Ben bu ssdnin orijinal yazma hızını nasıl ölçebilirim? ürün...
  3. A

Ford Fiesta Fren abs

Abs’nin devreye girmesinde bir sorun yok araba kaysa da kaymasa da sert frenlemede abs devreye girebilir bu normal. Lastiklerin fotoğrafını atabilir misin direksiyonu tam sol veya sağa çevirip zemine temas eden kısmı gözükecek şekilde
  4. A

Çözüldü✓ 180hz monitör seçimi

Marka olarak bakarsak açık ara Asus zaten bende bu aldığım monitörü aciliyetimden dolayı aldım. Ama marka takıntısı olmayan biriyim ve değerlendirmelerine baktığımda "markaya dikkat etmeden" Gamepower daha iyi değerler veriyordu ve hoşuma gitti, ardından bunu almayı tercih ettim. Bir iki ay...
  5. A

Dediği gibi aldım ve gayet memnunum sıfır ölü piksel bir şekilde elime ulaştı, evet tabii ki bazı istisnalar olabilir kimilerinde ölü piksel çıkabilir fakat satıcı 0 ölü piksel garantili satıyor yani değişim yapabilirler demek. Böyle şeyler en kaliteli markalarda bile olabiliyor. Benim için tek...
  6. A

Dediğin monitörü ben aldım ve hiç de pişman değilim. Piyasada iyi diye söylenen monitörlerden sonra bu kadar f/p monitöre sırf marka ismi üzerinden sallamamalısın. Aynı markaya bende o gözle bakıyordum fakat cidden markanın içinden cımbızla çekilerek alınmış bir monitör gayet de kaliteli
Geri