Arama sonuçları: *

• Users: 4KAN
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. 4

GAMING MOUSE ÖNERİSİ

merhaba 2000 tl civarı az biraz yukarısıda olabilir gaming mouse arıyordum claw tutuşum var istasyonlu arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  2. 4

2000 TL GAMING MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba 2000 tl ye kadar mouse arıyordum elim 17-18 cm tutuşum claw oyun için olacak ajazz modelini buldum zamanında çinden 33 tl ye satılma muhabbeti de varmış anlamadım ama alınır mı bu fiyatta daha iyi şu var diyebileceğiniz bi şey var mı yoksa bunu al geçte diyebilir misiniz 2000...
  3. 4

Öneri 500 TL bütçe ile mousepad

etrafı ışıklı olan versiyonların çoğunun o kısımları sert ve ve daha kalın oluyor insanı da rahatsız ediyor birde mouse oraya sürekli çarpınca kafayı yersin birde temizlemesi var
  4. 4

Çözüldü✓ 6000 tl oyuncu koltuğu önerisi

teşekkür ederim hocam bu tarz koltuklarda hoşuma gidiyor hiçbir türlü gideri yok diyorsanız önerilerinizi dikkate alacam
  5. 4

STEAM OYUN SATIN ALAMIYORUM

rica ederim
  6. 4

STEAM OYUN SATIN ALAMIYORUM

sağ tarafta ödemeye devam et yazıyor ona tıkla
  7. 4

Çözüldü✓ 6000 tl oyuncu koltuğu önerisi

Merhaba arkadaşlar xDrive toryum modelini buldum, fiyat aralığım bu civarlarda artık daha fazla çıkmak istemiyorum uzun süreler bilgisayar başında oluyorum boy 183 kilo 75 farklı bir öneriniz var mı? Ekstra olarak bunun kolçakları 2d bunu daha sonra resmi sitesinden 3d ile değiştirmek mümkün mü...
  8. 4

Çözüldü✓ Şirket üzerine alınan bilgisayarın KDV iadesi?

Merhaba arkadaşlar yeni bir laptop almayı düşünüyordum, biliyorsunuz ki malum fiyatlar çok yüksek internette biraz araştırma sonucu şirket üzerine alınan bilgisayarın kdv'sinin iade edildiğini öğrendim şirket sahibi yakınlarımıza sorduğumuzda ne onların ne de muhasebecilerinin haberi vardı bu...
Geri