Arama sonuçları: *

• Users: BruceW34
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

55k bütçeye 5070 oem sistem nasıl toplayabiliriz veya hazır oem var mı

haklısında benim ekran akrtı şuan 18k ve benim garnti hala var ayrcıa gerçekten aşırı bakımlı ürün 14-16 eder yani bence gigbyte 3 fanlı oc versiyon niyetim kazıklamak değil yani
  2. B

ekran kartını satsam çok düşüğe satmak zorunda kalıyorm en abartılı satış fiyatı 14-16k ama 5070 sıfırı oem sistem paketlerine yakın ama dediğin gibi parçalr elimdekiyle aynısı olucak veya daha kötüsü akrasız kaldım 1775109330 parça parça toplasam yine 70k dan aşşa tutmaz gibi youtuberlar oem...
  3. B

rtx 4060 oc ekran kartı 7500f işlemcili 16gb ddr5 ram a620m h sistemi 40k ya satıyorum Üstüne para koyup sistem almak istiyorum ama yine bütçem kısıtlı nasıl sistemi bütçem bu şekilde iken toplayabilirim YouTube kanallarını sistem toplama videolarına bakıyorum ama henüz cama uygun bir tane...
  4. B

Exvega koltuğu aldım kolçak bozuk

Koltupun inme kalkmasını sağlayan bir tel var o tel oynuyor onu takabilir miyim kendim yoksa iade mi etmeliyim aşşa uukarı kolçağıda hareket ediyor
  5. B

Bios güncelledim ekran gelmiyor lütfen yardım eder misiniz

Bilgisayarıma gelen yeni BİOS güncellemesini yaptıktan sonra ekran gelmiyor siyah ekranda kaldı bilgisayar çalışıyor fanlar veya ekran kartı fanlari ancak ekrana herhangi bir görüntü gelmiyor Ekran kartım 4060 İşlemci amd 7500f Anakart gigabytle 620M H
  6. B

PRIME-H610M-K-ARGB 5600 mhz olmuyor acil yardım

https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-h610m-k-argb/helpdesk_bios?model2Name=PRIME-H610M-K-ARGB PRIME-H610M-K-ARGB anakartım var DDR5 16 GB ram taktım xmp ayarları vs denedim ama bir türlü ram frekansım 4800 den yukarı alınca 5600 mhz veta 5200 gibi yükseltince...
  7. B

Call of duty modern warfare 1 için türkçe yama var mı

nerede olduğunu biliyor musun , çünükü eastergamerstv türkçe oynuyordu
  8. B

Call of duty modern warfare 1 için türkçe yama var mı

Call of duty modern warfare 1 için türkçe yama var mı arkdaşlar bildiğiniz cidde ihtiyacım var bilen varsa lütfen söyleyebilir mi
  9. B

4bin tl bütçe ile monitör tavsiye edermisiniz

Hocam bu modeli tam anlamadım ama arkadaşın attığı modele bakıcam 1719290614 Teşekkürler
  10. B

4bin tl bütçe ile monitör tavsiye edermisiniz

monitör almak istiyorum ama 4 bin tl bütçem var 24 inç monitörler var 180 HZ gamepower ama aldım geldiğinde bozuktu iade ettim şimdi 27 inç bildiğiniz tavsiye edeceğniz 4bin tl bütçeli bir monştör varmı bu fiyata 27 inç yok diyorsanız 24 inç de olur ama 1080p istiyorum 2k veya 4k değil zaten...
  11. B

batman arkham knight türkçeye çeviri bulamadım lütfen yardım

batman arkham knight türkçe çeviri için pekçok yama indirdim ama ne yazıkki hiçbiri bir etki fayda ertmedi bildiğniz güvendiğiniz bir yama varsa lütfen ayrdımcı olursanız çok sevinirim
  12. B

Google ads de reklam verdim ama bu hata var nasıl çözerim

Youtube kanalımda video çektiğim bir videoya reklam vermek istedim ödeme yaptım ama sonra bu hatayı vermeye başladı bilen var mı bu ne demek
  13. B

Çözüldü✓ Bilgisayarda fps yüksek ama kasıyor

hocam ben F24c kullanıyorum zaten sen dedin diye tekrar yapmaya çalışcam değerler aynı olursa bir önceki sürümü indiririm birde hocam monitörle alalklı bir durum değildir demi bu 1717515950 yok hocam onlar kapalı zaten monitörüm 60HZ açsam anlarım
  14. B

Çözüldü✓ Bilgisayarda fps yüksek ama kasıyor

Rtx 4060 Amd 7500F işlemci 16GB ram DDR 5 Bilgisayarı yeni aldım EA ve Fortnite gibi oyunlarda fps 100 ancak görüntü inanılmaz derecede dönüyor en çok da fifa need for speed oyunlarında oluyor Ve nedense bilgisayarın fps’i olduğundan düşük gibi hissettiriyor Monitörüm 60 Hz
  15. B

Çözüldü✓ Yeni aldığım pc den garip ses geliyor

HDD taktım ben ondan sonra oldu sesi sana ulaştırmaya çalışıyorum
  16. B

Çözüldü✓ Yeni aldığım pc den garip ses geliyor

Donanım arşivinin paylaştığı sistemi aldım 3. Günden sonra kasa açılırken değişik bir ses çıkarmaya başladı Eski kasalar başlatılırken bir ses vardırya dıı diye o tuşa basınca gelen ses gelmeye başladı sistemim drdiğim gibi donanım arşivinin son paylaştığı kasa
Geri