Arama sonuçları: *

• Users: Themahonee
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Oyunlarda çizgileşme sorunu

Ekran kartı yeni, eski kartımda da aynı problem vardı maalesef. MPO kapattım ama sorun yine çözülmedi. Nvidia denetim masasında kurcalamadığım yer kalmadı. Sanırım durum düşündüğümden daha ilginç.
  2. T

İnanılmaz gerçekten, forum çok sessiz. :)
  3. T

Arkadaşlar selam, PUBG veya başka bir oyunda çizgileşme sorunu yaşıyorum. Hangi ayarı yaparsam yapayım düzelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. T

İkinci El Sistem tavsiye

Arkadaşlar selam ikinci el idarelik sistem toplayacağım elimde kasa ve 144Hz monitör var birbirine uymayan bir parça veya darboğaz yapabilir mi yardımcı olursanız sevinirim. i3 10100F +ASUS Prime H510M-E 3000TL. Xigmatek Calibre 600W 80+ 1000TL. HyperX Fury HX316C10F 2x8 900TL. Sapphire HD...
  5. T

20 Bin TL Sistem Önerisi

Eyvallah hocam sipariş verdim
  6. T

20 Bin TL Sistem Önerisi

Yok hocam değil
  7. T

20 Bin TL Sistem Önerisi

Arkadaşlar, 20k bütçe var. Şuan bilgisayar alıcam, öyle çok ağır oynamam cs, gta 5, Pubg, Forza tarzı oyunlar için toplayacağım. Memnun olduğunuz sistem varsa bekliyorum.
  8. T

Samsung Odyssey G3 görüntü geç geliyor

Dostlar selam, Samsung Odyssey G3 144 Hz monitör aldım. Kasaya basınca görüntü gelmiyor, kendim monitörün tuşuna basıp kaynak ara değince; HDMI-DP alıcılarının hepsini kontrol edip, bağlantının olduğu alıcıdan görüntüyü alıyor 1-2 dakika bir kayıp var yani anlayacağınız. BIOS'a asla giremiyorum...
Geri