Arama sonuçları: *

• Users: KimsterR
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

🔥İndirim Razer Viper V3 PRO - 5.265,07 TL

Haklısınız dip ifadesini kaldırdım. O fırsat çok çok iyiydi gerçekten fakat almak için kasımı vs. bekleyip hayal kırıklığına uğrayan varsa bu ay gördüğü en düşük fiyat en azından değerlendirilebilir.
  2. K

Dip fiyat demedim zaten. Temmuz ve eylül başında 4300-4500 civarı satıldı 1-2 kere. Onun dışında gördüğü en düzgün fiyat.
  3. K

https://www.amazon.com.tr/Razer-Viper-Pro-Ultralight-HyperPolling/dp/B0CSPNCGL2 Ödeme ekranında 500tl indirimle bu fiyata düşüyor bizzat kullanıyorum efsane bir mouse.
  4. K

❌İndirim Bitti! Asus RTX 5080 44.999 TL

Ben gaminggenden bu karti 45’e aldim iyzico ile 44e geldi. Gondermezler diye dusunuyordum fakat az once fatura kesilmis paketlenmis urun bakalim.
  5. K

1080p Oyunlar İçin İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

Ağırlıklı olarak cs2 tarzı rekabetçi oyunlar oynayacaksan 5700x3d - 4060ti gibi bir kombinasyona bakabilirsin. Monitor hertzin de onemli tabii.
  6. K

❌İndirim Bitti! Ryzen 7 9800X3D işlemci 22.509 TL

Vatan online stok girmiş. Ziraat kartı olan varsa yeni yıla kadar hala vatanda kampanya mevcut 1500tl daha indirimle peşin fiyatına 3 taksit 22.500'a kutulu ürün almış olur en azından.
  7. K

Hawk Gaming Chair Future Black 8500₺

Yok hocam basliktaki koltuk.
  8. K

Hawk Gaming Chair Future Black 8500₺

Bu koltugu yaklasik 1.5 yil kadar kullandim ve tavsiye etmiyorum acikcasi. Tamam terletmiyor , kalite hissi veriyor vs fakat sungeri ve sirt kismi assiri sert ve en ufak bir yumusama olmadi. Severek kullanamadim asla.
Geri