Arama sonuçları: *

• Users: nxiank
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. N

3070ti icin 800w yeterli mi

saolun 1727563062 evet
  2. N

ya düsündüm ama bir cok oyunda fps farkı daha cok oluodu ve benim oynadığım oyunlarda o kadar hikayeli oyunlar değil o yüzden gerek duymadım
  3. N

öyle yazabileceğim bir destek bulamadım sadece telefon numarası ve e posta var hemen döneceklerini zannetmiyorum ama deneyeyim
  4. N

parayı hemen yollarlar mı ki 1727561478 16k
  5. N

keske bi tık erken söyleseydiniz siparis verdim diğerini neyse
  6. N

tüm güc kaynakları aynı kablo dmei yani bunu alırsam kasama olmama ana karta olmama gibi bir durum olmaz dmei
  7. N

3070ti alıcam ve 800w psu yeterli olur mu islemcim ryzen 5 5600 suan 500w kullanıyorum ve bunu alıcam ekran kartıyla beraber yeterli olur mu hızlı cevaplarsanız sevinirim
  8. N

masaüstünde ekran kartım %99 oluyor

virüs yemişim arkadasın dediği programı kurdum ve virüs olduğu çıktı kripto içinmiş tesekkürler yardımlarınız için 1716996252 BUDA DEĞİLMİŞ YİNE DEVAM EDİYOR SORUN
  9. N

sorunum hala devam ediyor dün silip kurduğumda sorun yoktu fakat şimdi aynı sorun devam ediyor
  10. N

suan zaten deneme üyelik almıstım onu iptal etmek için uğrasıyorum ama giriş yapamıyorum. hayalet karta yapmıstım allahtan kartı kapatıcam hiç bir türlü para çekemicek
  11. N

1716943983 sitesinde üyelik oluşturdum ücretsiz denemede oluşturdum fakat ne e posta yolluyolar ne de sitelerine giriş yapabiliyorum umarum iptal edebilirim
  12. N

görev yöneticisinde bulamadım neyin kullandığını ve dediğiniz programın direkt olarak linktini atma şansınız var mıdır onu yükleyim derken virüs yüklemek istemem
  13. N

bilgisayarım masaüstünde full güçde kullanıyor ama görev yöneticisini açtığımda sorun olmuyor. oyunlarda da arada drop yiyor ve anlık fps düşmeleri yaşıyorum
  14. N

ekran kartım %100 oluyor

ekran kartım durduk yere %100 oluyor. sebibini bilmiyorum. masaüstünde bile anlık olarak %100 oluyor ve sıcaklık 70 80 dereceyi görüp 2 saniye sonra 50 dereceye düşüyor. ryzen 5 5600 radeon 5500xt kullanıyorum yardım edebilir misiniz.
  15. N

ekran kartı ve işlemcim çok ısınıyor

çok güzel ama benim bu genişlikte kasayı koyabilecek bir yerim yok bu yüzden ön tarafı mesh bir kasa arıyorum saol yardımın için
  16. N

ekran kartı ve işlemcim çok ısınıyor

işlemci ve ekran kartım oyunlarda 85 derece altına düşmüyor ryzen 5 5600 ve radeon 5500xt 4 gb kullanıyorum. Boştaykende 60ın altına düşmüyorlar kasamın önü mesh değil bundan kaynaklı olduğu düşünüyorum modeli Sharkoon TG6-RGB. Yeni kasa ve sıvı soğutma almayı planlıyorum. İleridede ekran...
Geri