Arama sonuçları: *

• Users: Ahmt_Byrmm00
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Konuşarak Öğren İngilizce eğitimleri nasıl?

Kendimi yazılım alanında geliştirmek için ilk olarak akıcı bir şekilde İngilizce konuşabilecek dereceye gelmek istiyorum. Online kurs olarak Konuşarak Öğren'e göz attım. Fiyatları ve yorumları gayet iyi. Cambly gibi uygulamalara göre daha uygun fiyatlı olması da en iyisi bence. Buradan eğitim...
  2. A

Keşke yakışıklı olsaydım

Hocam bu kafada olmayın. Bende sonradan toparladım ama hala bir teklif gelmiyor. Cinsiyet ve dışarıya nasıl birisi olarak yansıdığınız ile alakalı biraz da.
  3. A

elektrik gittiginde ups kapatmalı mıyız=?

Elektrik gittiğinde PC'yi güvenli bir şekilde kapat ve öyle kalsın yeterli olacaktır.
  4. A

Keşke yakışıklı olsaydım

Dostum şimdi realist bir cevap yazacağım dinlemek, dinlememek sana kalmış. Eğer elin yüzün düzgün değilse (burada yakışıklı olmaktan bahsetmiyorum) yapabileceğin pek bir şey yok derim. Ama ortalama veya elin yüzün düzgünse giyim, bakım, tarz gibi şeylerde değişiklik yaparak bununla birlikte yeni...
  5. A

Tanımadığım kızla nasıl tanışmalıyım?

Kız hakkında biraz bilgi edinmeye çalış, ne sever, neler yapar biraz gözlemle ve ortak bir şeyler yakalayıp buradan konu açmaya çalış. Olmuyorsa direk gidip açık ve özgüvenli bir şekilde konuş derim.
Geri