Arama sonuçları: *

• Users: furieux
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. furieux

Öneri HYPERX CLOUD 2 ve HYPERX CLOUD 3 KARŞILAŞTIRMA

Geç gördüm görsem denerdin de memnun kalmadım zaten 2’den devam
  2. furieux

Siz kullanıyor musunuz? 1772574185 Siz kablolusunu mu kullanıyorsunuz?
  3. furieux

Yardım HYPERX CLOUD 3 & WIRELESS 3 & WIRELESS 3 S MI?

Merhaba, yıllardır Hyperx Cloud 2 kulaklığımla FPS oyunları oynuyorum (CS-COD-VALORANT-BF) ancak artık bi değişime gitmek ve belki daha iyileri vardır diye Hyperx'in yeni çıkarmış olduğu Hyperx Cloud 3 modellerinin hangisinin daha iyi bi ses ve mikrofon kalitesine sahip olduğunu bilmiyorum ve...
  4. furieux

14 gün iade hakkım var hocam ben indirimi kaçırmamak için satın aldım, çok fazla şikayet ya da kötü yorum okursam iade edicem o sebepten forum açtım.
  5. furieux

Merhaba, Uzun yıllardır Hyperx 2 kablolu modelle fps oyunları oynuyorum ve çok memnundum. Bugün 3 modelini aldım, kullanan arkadaşlar memnun mu? Dipses, ses patlaması ya da kalitesiz bi yanı var mı?
  6. furieux

Öneri ARCTİC vs LİAN Lİ SIVI SOĞUTMA

Merhabalar, Yaklaşık 1.5 yıldır Arctic Liquid Freezer ll 360mm ARGB model sıvı soğutmasını kullanmaktayım. Gerek soğutma performansı gerekse fan sesi olsun beni fazlasıyla tatmin eden bi marka. Lian Li ekosisteme geçiş yapmak istiyorum, gerek o lüksü yaşamak gerekse ergonomik açıdan kasamı...
  7. furieux

360 mm sıvı soğutucu tavsiyesi

Arctic liquid freezer ll ya da lll modelini alabilirsiniz. Bütçeniz varsa pro modelini de alabilirsiniz.
  8. furieux

Lian Li Ekosistem Sıvı Soğutucu ve Fanlar Öneri

Hocam yan panele 3x Reverse alt kısma 3x Reverse Egzoza 2x normal al diyorsunuz galiba. Tek merak ettiğim 8 fanı tek kontrolcü besler mi? 1 tane Reverse fanı 3’lü set olarak alırsam diğer 3x Reverse ve 2x egzoz için ayrıca bi kontrolcü daha almalı mıyım? Yani kalanları tekli olarak alsam tek...
  9. furieux

Yardım Lian li o11 vision compact fan dizilimi

Reverse fanları nereye koydunuz hocam? Bende sıvıyı yan olarak üstte değil sağ tarafta tutucam, toplam kaç Reverse kaç düz fan alınmalı ve konumları neresi olmalı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  10. furieux

ASUS TUF 4080 SÜPER OC

Herkese merhaba, 3090 Rog ekran kartımı satıp 4080 Süper kart arayışındaydım, bi arkadaşta 2026'nın 1.ayına kadar garantili, faturalı ve kutulu bi ASUS TUF 4080 SÜPER 16GB OC versiyon ekran kartı denk geldi. Furmark değerlerinin görselinin ekran görüntüsünü ve ürünü bilmeyenler için linkini...
  11. furieux

Lian Li Compact mı? Evo Rgb mi?

Arkadaşlar Lian Li kasa almayı düşünüyorum. Evo Rgb ve Compact arasında çok kaldım. Ürünleri bilen arkadaşlar avantajları ve dezavantajlarını söylebilir mi? Sizce ne almalıyım. Renk olarak siyah alıcam. Ürünlere ait linkleri aşağıya bıraktım. Lian Li O11 Vision Kompakt Siyah Çelik Temperli Cam...
  12. furieux

RAM ANAKART UYUMU HK.

Guse dm gelebilir misin müsaitsen
  13. furieux

RAM ANAKART UYUMU HK.

Guse biraz gergin gibiydi tam anlamadım mutabık olduğunuzdan emin miyiz? 😂
  14. furieux

RAM ANAKART UYUMU HK.

Hocam dual alıyorum tek rame 16 vermiyorum 16x2 olarak 16 bine alıyorum. 1766087576 Üstadım ben yokken benden çok sen savaş vermişsin öncelikle teşekkür ederim 😂. Senin söylediklerinden anladığım şu 9800x3d ve rami alırsam sorunsuz çalışır ve 8000mhz’yi alırım. Peki sence 8000mhz yerine...
  15. furieux

RAM ANAKART UYUMU HK.

Yazıyor demedim zaten hocam internette yazıyor dedim. Ryzen 7 derken o 7 7000 serisinin 7'si mi dedim arkadaşta açıkladı eğer dediği de doğruysa 9800x3d yeterli geliyor galiba.
  16. furieux

RAM ANAKART UYUMU HK.

İnternette yazan [H3 id='AMD+Ryzen+7+9800X3D']AMD Ryzen 7 9800X3D[/H3] [H3 id='AMD+Ryzen+7+7800X3D']AMD Ryzen 7 7800X3D[/H3] o yüzden sordum, 9800x3d alırsam çalışır o zaman doğru mu anladım hocam.
  17. furieux

RAM ANAKART UYUMU HK.

Hocam 9800x3d’de Ryzen 7 serisinde değil mi yanlış mı biliyorum?
  18. furieux

RAM ANAKART UYUMU HK.

2.el alacağım 16 bine buldum 1 tane ramden. 7800x3d ve 9800x3d arasında çok fark var mı sence?
  19. furieux

RAM ANAKART UYUMU HK.

İşlemcim 7800x3d desteklemiyor, doğru mudur?
  20. furieux

RAM ANAKART UYUMU HK.

Merhaba, Asus Rog X870E-E Wifi l Anakartıma G.Skill Trident Z5 Royal Neo (2x16) 8000MHz CL38 Ram uyumlu oluyor mu? Anakartın sitesinde uyumlu olan ramlerde gözükmüyor ama kullanan arkadaşlar var diye biliyorum bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Ürünlere ait linkler...
Geri