Arama sonuçları: *

• Users: aldnvr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Pubg oy için için savaş görevleri

herkese selamun aleyküm bu görevi tamamlamam gerek ama bi türlü hangi genel bakış menüsü olduğunu bulamadım yardımcı olabilcek var mı
  2. A

Pc oyun oynarken kapanıyor

yok sadece fortnite oynarken oluyo 1733856572 belirli oyunlarda oluyo şimdiye kadar fortnite ve steep de yaşadım cs god of war spiderman rdr2 falan dfa oynadım hiç böyle bi sıkıntı yaşamadım
  3. A

biosu güncelledim yine de devam etti sorun ne yapabilirim
  4. A

acaba psu mu yetersiz kalıyo diye düşündüm ama yeterli diye düşünüyorum teşekkürler denicem dediğini
  5. A

her oyunda olmasa da bazı oyunlarda pc bi anda kapanıyo bazen yarım saat sonra kapanıyo bazen hiç kapanmıyo god of war da hiç böyle bi sorun yaşamadım ama fortnite da steep de kapanıyor ısınma konusunda hiçbir problemim yok sistem çok serin işlemci 55 üstünü görmüyo ekran kartı max 70 75 sistem...
  6. A

ps3 e god of war yüklemek

elimde kırık bi ps3 var god of warın yeni oyunlarını oynadım ama eski seriyi de oynamak istiyorum nasıl yapmam gerektiği hakkında bi bilgim yok yardımcı olabilir misiniz
  7. A

Çözüldü✓ B650 anakart tavsiyesi

bende görsellerden yola çıkarak inceledim kasayı ve anakartın arka kısımlarını en kötü iade ederim eğer bilgi sahibi olursanız bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim
  8. A

Çözüldü✓ B650 anakart tavsiyesi

asusun a21 kasasıyla msi btf anakart uyum sorunu çıkartır mı asusun amd btf anakartı yok diye biliyorum asus a21 kasası var elimde msi project zero almayı düşünüyorum uyum sorunu olsun istemiyorum iade işleriyle uğraşmak falan bi bilginiz var mı
  9. A

asus a21 msi project zero

asusun a21 kasası var elimde msi ın btf anakartını destekler mi kasa sorun çıkartırmı deneyimleyen var mı aranızda
  10. A

6800xt furmark testi

izlediğim videolara göre düşük bi sonuç geldi red devil 6800xt
  11. A

Furmark test sonucu 6800xt

İlk fotoğraf test sonucu ikincisiyse 20 dakikalık sürenin sonucu değerler normal mi vram yüzdesinin bu kadar düşük olması normal mi 6800xt red devil ekran kartı 1723735734 1 1723735856 1 1723735875 2
  12. A

4-5k mekanik klavye önerisi

bütçem max 4-5 k üzerine çıkamam tavsiyeleriniz nelerdir
  13. A

Kasamın rgbleri yanmıyor lütfen yardım eder misiniz

yok hocam çıkmadı 1723213968 b550m hdv asrock
  14. A

Göremedim hocam nasıl bi şey o
  15. A

1723100349 Ayrı ayrı kablolar çıkmadı direkt olarak feont panel bağlantısı çıktı takmış olmama rağmen rgbler yanmıyor kasa asus a21
  16. A

kasanın fan rgbleri yanmıyor

1722630477 bu şekilde kablolar çıkmadı frontpanel kablosu çıktı tüm şekilde asus a21 kasa
  17. A

şakaların çözüm üretmiyo normal vatandaş
  18. A

front panel kablosu çıktı hepsi bir sanırım o kablo üzerinde reset power tuşu falan çalışıyor ama rgb çalışmıyo
  19. A

tamam kanka biliyorum o kabloyu ama o ayrı ayrı bu kablolar çıkmadı birleşikti kablolar
  20. A

dostusu bende onu soruyorum yazmışım oraya bilsem sorar mıyım forumda senin gibi 3iq lar oldukça kimse ne bi şey öğrenebiliyo ne çözüm bulabiliyo 1722551403 led kablosu çıkmadı direkt olarak front panel kablosu çıktı bütün onun bağlantısınız yaptım
Geri