Arama sonuçları: *

• Users: Emres54
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

bu fiyat gerçek mi ?

hocam piyasası zaten bu gibi duruyor gerçektir muhtemelen. 1718116694 https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-steelseries-apex-pro-mini-mekanik-oyun-si-fiyati,1976732432.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw65-zBhBkEiwAjrqRMHeH6nrM_o75Og9e7nqpnG13tHljy_1gfcSwOD2ni7QdZT9unwk3lRoCNCYQAvD_BwE
  2. E

4060'lı Sistem Önerisi

Merhabalar bütçem 22 k 4060'lı sistem düşünüyorum hangisini almalıyım?
  3. E

Hangi sistemi almak mantıklı olur?

Bu fiyatlara ryzen 5 5600 işlemcili sistem düşüyor dün vardı kaçırdım yarına kadar kalır mı acaba sistem 🤔
  4. E

4060'lı sistem önerisi

Merhabalar bütçem 22 k TL sizce bu paraya hangi hazır sistemi almak mantıklı olur?
  5. E

Hangi sistemi almak mantıklı olur?

Merhabalar bütçem 22 k TL sizce bu paraya hangi hazır sistemi almak mantıklı olur?
  6. E

20-22 K Hazır Sistem Önerisi

Merhabalar arkadaşlar bu hafta 4060'lı sistem almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı olur, teşekkür ederim.
  7. E

20-22 K Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar bütçem belli bu fiyata en iyi f/p hazır sistem hangisidir, teşekkür ederim.
  8. E

Tyt Mat için Bıyıklı matematik mi ? Mert hoca mi ?

Mert hoca ile güzel temel atarsın, kolay gelsin.
  9. E

Sizce bu yıl tyt sıralamaları nasıl gelir?

tyt kolay ayt zordu aytde 50-60 net yapan 20-30 k sıralama yapabilir
  10. E

Bu hazır sistem alınır mı??

hocam 22 kya çıkıyor fakat stok sınırlı yetişmek mümkün değil. 1 ay sonra felan büyük firmalarda o rakamları sabit olarak görürsek o zaman indirim geldiği belli olur
  11. E

Bu hazır sistem alınır mı??

Kral 4060 ti sistemler 26-27 k bandında yaz ayına girdik fakat halan dev indirim yok 1 ay içerisinde anca gelir gibi
  12. E

Uzun süredir geliştirdiğimiz Lost Lullabies: The Orphanage Chronicles

Hayırlı uğurlu olsun hocam ;)
  13. E

İkinci el sistem ya da sıfır sistem, hangisi mantıklı?

Hocam 4060 gibi hayalin yoksa karne hediyesi ile beraber 3060 ekran kartlı sistemlerin 16 k bandında olacağını düşünüyorum aksi takdirde 1650 ekran kartlı sistem bulmak zor bulsan da 12-13 k civarında olur gibi
  14. E

🟠 DONANIM ARŞİVİ: "BİLGİSAYAR FİYATLARI ACAYİP DEĞİŞECEK!"

hocam 2 hafta sonra sistem almayı düşünüyorum umut ediyorum ki düşüş olur :giggle:
  15. E

hocam 20 k bütçeye 4060 ti düşer mi :rolleyes:
  16. E

Bu hazır sistem iyi mi?

hocam sistemde ekran kartı yok :D
  17. E

hocam sistem almayı düşünüyordum beklemek ne kadar doğru?
  18. E

Sistem beklemeli miyim?

Hocam Donanım Arşivi'nin sistemlerini bekle diyeceğim de 1 ay sonra anca 4060 ti veya 4060 sistem geleceğini düşünmüyorum . Haftaya 4070 sistem gelir ama bütçenin üstünde olur
  19. E

20.000 TL'ye bu sistem alınır mı? ?

hocam tek kötü yanı ekran kartı modelinin tam olarak kendini ispatlayamaması yoksa sistem gayet iyi
Geri