Arama sonuçları: *

• Users: dagdagk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. dagdagk

Bilgisayarım çöktükten sonra hiçbir oyunu açmıyor.

Ayda yılda bir CS gireyim dedim. 3-4 dakika maç bulamayınca Alt+Tab yaptım müzik açmak için ancak bir anda ekran kapandı. CTRL+ALT+DEL yapıp Görev Yöneticisi'ni açmaya çalıştım ama ona da tepki vermeyince PC'yi direkt tuşuna basılı tutup kapattım. Sonra tekrar açtığımda PC hem görüntü olarak...
  2. dagdagk

Vatan Bilgisayar RTX 4060 ve i5-12400F Sistem Alınır mı?

Ssd 1tb degil 500gb, islemci i5 12400f degil i3 12100f, ramler corsair degil lexar.. psu 1-2 yıl sonra da degistirilir bu kadar performans kaybina değmez.
  3. dagdagk

Bu bütçede daha performanslı bir klavye var mıdır

Klavyenin performansi pek degismez gecikmeden bahsediyorsan farki ortalama bir insan hissedemez bile. Uzun omurluluk acisindan 3000tl verdigin klavyeyi 3 sene kullanirsin bozulur, 150tl ye aldigin klavye 7 sene gider bazen. Sadece malzeme kalitesi için vereceksen guzel klavyedir bilek destegi de...
  4. dagdagk

odamı güzelleştirmek istiyorum

Odanin fotoğrafini alayım.
  5. dagdagk

Yeni sistem işlemci 100° görüyor

65W TDP fazla değil. Güçlü demek komik kaçar. Mağazaya gidip kaliteli bir soğutucuyla teste soktuk. %100 yükte 65 derecelerde dolaştı yani sorun işlemcide değil soğutucuda. Xigmatek'in bu fanı anlaşılan stok fanlardan bile kötü değeri de 300 TL zaten Sonuç olarak 500TL'ye bu yazı çıkartacak...
  6. dagdagk

Fanin pervaneleri arasindan gorebildim jelatin yok termal macun surulmus. Yazilimsal bir sorun olabilir mi ya da islemciyi takarken cipleri yamultma durumu falan? Oyuna girince bi anda 84 oluyor sonra 76 ya iniyor sonra 90a cikiyor hic stabil degil.
  7. dagdagk

Yok, kullanim bostayken %3 oyundayken %40 falan. 1720822316 Nerede oluyor jelatini ben sokeyim
  8. dagdagk

Her sey normal görünüyor.
  9. dagdagk

Gayet sıkılastirilmis oynamiyor yerinden. Fener tutunca termal macunu da gordum surmusler. Baska ne olabilir?
  10. dagdagk

Oda sicakligi 30°ydi. Hava girisleri acik hava aliyor. 1720809702 Eve gidince deneyeyim.
  11. dagdagk

Yarin bir vatan mağazasına gidip sorayim o zaman guncelleme yaparim buraya unutmazsam 1720808012 Ben de oyle dusundum iste 100° cok fazla cunku anakarti yakarim diye kapattim hemen
  12. dagdagk

Kasam mesh ve geniş. Elimi koydugumda da serin hava geliyor. 2 günlük sistemin bu kadar ısınmasını ben termal macunun sürülmeden gönderilmiş olarak açıkladım. Gidip benim soğutucuyu işlemciyi kontrol edin deme hakkim var mıdır. Soğutucu çok iyi değil tamam ama islemcinin tdp değeri de düşük yani...
  13. dagdagk

İlk fotoğrafta da MSI afterburnerdı bu sefer ETS girdim çok zorlamasın diye yine 90°lerde.
  14. dagdagk

Bu şekilde.
  15. dagdagk

Sıcaklık yazmıyor ki kullanım var sadece.
  16. dagdagk

Vatan Bilgisayar yeni hazir sistem işlemcim neden bu kadar ısınıyor? Ne yapmalıyım? RX 6700 XT: 70° i5 12400F: 100°
  17. dagdagk

Ahlak Ve Mantik Testi̇

Yaptığımız genetik araştırmalarda doğacak çocuğunuzun bir diktaya dönüşüp milyonları öldüreceğini öğrendik. Lütfen üredikten sonra bebeğinizi yok edin. Zaten siz de öldürürüm demişsiniz.
  18. dagdagk

3500 TL monitör önerisi

En mantıklısı bu gibi duruyor teşekkürler.
  19. dagdagk

3500 TL monitör önerisi

Merhaba. Gecikme değeri, büyüklüğü, önemli değil. Minimum 100Hz monitör arıyorum. IPS panel olursa daha iyi olur.
  20. dagdagk

CL 40 ram alınır mı?

Link atamıyorum hata verdi. Ram Corsair 16GB Vengeance 5200Mhz. Mhz yüksek olduğu için çekiyor beni ama kararsız kaldım.
Geri