Arama sonuçları: *

• Users: BatuhanKocak
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. BatuhanKocak

hyper x cloud 3 ses sorunu

1760604624 hocam teşekkürler denemeye başladım bile inşallah verim alırım.
  2. BatuhanKocak

Direksiyon Seti Önerisi

bence alıp deneyin mekanikte sıkıntı yoksa ve kauçuklar da deformasyon yoksa mutlaka alın derim çünkü şu an resmi satıcılar da 22-23 bandında.
  3. BatuhanKocak

eq ayarı da yaptık bir şeyler denedik fakat becerebildik mi bilemiyorum. zaten böyle olunca bende soğudum uğraşmamaya karar verdim.
  4. BatuhanKocak

hocam hiç bir şekilde düzeltemedim ne yaptıysam olmadı ne yazık kı 7 senedir hyper cloud 2 kullanıyordum ve maalesef 1 hafta önce tamamen menteşelerden kırıldı şu an cloud 3 le oynamak zorundayım maalesef.
  5. BatuhanKocak

Direksiyon Seti Önerisi

4 ay önce g923 aldım şu an çok memnunum en azından araştırın derim.
  6. BatuhanKocak

Logitech G29 ve G923 hangisini tavsiye ederseniz?

Çok teşekkür ederim g923 almaya karar verdim..
  7. BatuhanKocak

Hocam bütçede sıkıntı yok sıfır alacağım. 1749572004 herkes farklı bir şey söylüyor arasında çok büyük fiyat farkı yok fakat bende şaşırdım hangisini alacağımı. f1 sürerken güzel hissiyat verecekse g29a göre hiç düşünmem alırım.
  8. BatuhanKocak

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi hangi modelini tavsiye edersiniz? Oynadığım oyunlar Özellikle ETS2, Forza ve Assetto oynuyorum fakat direksiyonu aldıktan sonra Formula 1 oyununu almayı düşünüyorum. Daha önce açılan konuları gördüm fakat güncel bilgi almak istedim. Teşekkürler.
  9. BatuhanKocak

🔥İndirim HyperX Cloud III Wireless Red/Black 4.784 tl.

ne yalan söyleyeyim hiç denemedim ve hepsi de bende var.
  10. BatuhanKocak

çok uğraştım hocam artık sıkıldım ve pes ettim o yüzden idare edicem ilerleyen günlerde ya hyper 2 alıcam yada diğer seçeneklere bakıcam teşekkürler.
  11. BatuhanKocak

kesinlikle galiba yine eskisini alacağım hazır şu an amazonda indirim varken.
  12. BatuhanKocak

bende 5 yıldır kullanıyorum 3ü alalı iki ay oldu. fakat anlatmak istediğim hyper 2 ile 3ün arasında özellikle oyun oynarken oyun içi sesler çok çok kötü. mesela hyper 2de pubgde 10 metre adamın kit basmasını bile duyuyordum nerdeyse ama bu hyper 3 denen kulaklıkta 50 metre çatışmayı bile zar zor...
  13. BatuhanKocak

peki oyunlardaki araç, ayak sesi, mermi sesleri falan bu tarz sesler nasıl geliyor?
  14. BatuhanKocak

hocam ayarlarını falan hepsini yaptık her şeyi denedik ama olmuyor.
  15. BatuhanKocak

bu kulaklık ilgili konu görürsem hakkında yazmaya ant içtim.. kesinlikle almayın çok çok kötü oyun sesleri ayak sesleri, araç sesleri vs.vs hiç duyulmuyor. örnek pubg'de adam 10 metre yanıma gelmiş beni öldürüyor ve benim hiç haberim olmuyor.. normal müzik veya video seslerde iyi fakat oyun için...
  16. BatuhanKocak

1 hafta önce takıp kullanmaya başladım her şey çok güzel dc, youtube falan fakat sadece oyunlar da mesela pubg de ayak sesleri araba sesleri çok az geliyor ne yapsam ne etsem yapamam. bu sorunu çözemiyorum lütfen bilen yardım ederse sevinirim teşekkürler
  17. BatuhanKocak

🔥İndirim MSI G321Q 31.5" 1 MS 170 Hz G-Sync WQHD IPS LED 7621 TL

24 ve 27 inç kadar randıman alamazsın ne kadar büyük ekran olursa o kadar sıkıntı fps oyunlarında bana söylenen bu..
  18. BatuhanKocak

🔥İndirim MSI G321Q 31.5" 1 MS 170 Hz G-Sync WQHD IPS LED 7621 TL

bende alacaktım geçen ay aynısında fakat ağırlıklı olarak fps oyunu oynadığım için mağaza çalışanı ve çevremden bu kadar çok büyük inçli monitör önermediler yırtılmalar vs olur deyince bende 27 inç aldım ve fazlasıyla çok memnunum.
  19. BatuhanKocak

❌ ROBLOX YASAKLANDI ! ❌ DİSCORD POTADA !

roblox falan oynamadım hiçte izlemedim fakat hepsinden önce yasaklanması gereken daha önemli uygulamalar olduğu aşikar.
Geri