Arama sonuçları: *

• Users: barışcan.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

PCKOLİK zam saçmalığı

evet daha düşük diye hatırlıyorum satıcılar artık bence bundan faydalanıyor insanları telaşa sürükleyip düşünmeden almalarını istiyorlar. Bakalım sonumuz nasıl olacak masaüstü olmazsa en kötü laptop alırım. Zaten üniye başlayacağım gerçekten bu ülkede yaşamak çok zor. Bakalım laptoplara ne kadar...
  2. B

PCKOLİK zam saçmalığı

yani şunu diyorsun birileri zam yapıyor başkası da başkası zam yaptığı için zam yapıyor bunun sonu nasıl olacak bu döngü nasıl duracak hadi öyle olsun ama zam var zam var %24 fazla değil mi yoksa ben mi hâlâ alışamadım?
  3. B

PCKOLİK zam saçmalığı

yeni vergi mi geldi yoksa vergiye mi zam geldi 1720009682 onu bende biliyorum ama %24 çok yüksek bir zam değil mi?
  4. B

PCKOLİK zam saçmalığı

60k civarı olmuştu bir nebze geri çektiler
  5. B

PCKOLİK zam saçmalığı

Arkadaşlar dolar 32.30 seviyesinde iken bu sistem monitör dahil 42.5k idi sonra dolar 32.90 seviyesini görünce ilk önce monitörsüz fiyatı 42.5 fıyatına yani 5-6k lık bir zam geldi sonra 3klık bir zam daha geldi ve 45k civarlına geldi yani dolar kuru %2 bile artmamışken pc %23 bir zam gelmiş pc...
  6. B

🟠 Hayırlı Olsun! Madeni 5 TL Piyasaya Giriyor!

onlar kalıcı değildi 15 temmuz parası gibiydi kalıcı oldu artık
  7. B

Zonguldak için Düşük pingli ISS önerisi

3. foto hangi site
  8. B

35 bin bütçeli bu sistem mantıklı mı

bu sistemi listeye ekledim birde 2 3k aralığında klavye kulaklık mous önerebilir misiniz
  9. B

ilk iki sistem daha pahalıya denk gelşyor birde galax ekran kartı soğutması iyi değil diye okumuştum doğru mu son sistem amd işlemci daha iyi olmaz mı oyun oynayacağım sadece 1717582804 monitörü listeye ekledim buna da bakacağım 1717582909 40k bütçemi aşıyor
  10. B

corsairle değiştirdim neredeyse aynı fiyattı 1717582252 ssdyi samsungla değiştirdim
  11. B

monitör kesin değil zaten avmye gidip gözümle görmem gerekiyor onuda listeye ekledim rami fiyat düşsün diye mi değiştireyim yoksa kötü mü
  12. B

monitör dahil bu fiyat idare olsun diye bu monötür ekldeim sistem 35k ya geliyor toplam ıvır zıvır dahil 38 40kya çıkabilirm
  13. B

1717580646 soğutma ve monitör yükseltmesi sonra yapacağım 1717580699 ekran kartı rtx olsun istedim başka tavsiyesi olan varsa nedeiyle birlikte açıklarsa iyi olur
  14. B

Bu sisteme bu para verilir mi bütçe 35 bin

Bütçe sınırlı olduğu için soğutma ve monitör yükseltmesi sonradan yapacağım ve pc tek başına 35k civarına geliyor
  15. B

Bu sisteme bu para değer mi?

max bütçe bu diye bu monitör tercih ettim sistem 35k civarına geliyor değer mi
  16. B

Bu sistem alınır mı?

Bu sistem alınır mı? monitör param kalmadığı için onu seçtim ileri vakitlerde soğutma ve monitör takviyesi yaparım diye düşündüm
Geri