Arama sonuçları: *

• Users: Tense
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Epic gameste çevrim dışı oynama

siteden hogwars legacy satın aldım ve çevrimdışı oynamazsam kayıdmı siliyorlar diye biliyorum nasıl çevrim dışı oynarım yardım edermisiniz
  2. T

Instagram Hesabı Yeniden Açma Yardımı

Ama instadan girince banlı gözüküyor hesabın içine giremiyorum bi ekran çıkıyo yasaklandı diye
  3. T

Instagram Hesabı Yeniden Açma Yardımı

benim instagram hesabım 2024te kapanmıştı 1ay kadar araştırmıştım açamayınca yenı hesap açmıştım şimdi kapanan hesapları açabilen varmı bana ulaşabilirmi teşekkür ederim
  4. T

Monitörü alalı 1ay 2ay oldu

bugun başıma geldi bu olay
  5. T

Monitörü alalı 1ay 2ay oldu

asus tuf gaming VG249QL3A modelini almıştım yaklaşık 1 ay kullandım bugun monitörde değişik çizgiler çıkmaya başladı oyun içindeveya video izlerdek çok fazla lütfen yardım edin fotoğrafta ismimin üztünde gözüküyor oyun içinde veya boş ekranda sürekli o çizgilerden çıkıyor tütfen yardım edin
  6. T

30k 35k net bütçe belki 40kya çıkabilirim sistem önerir misiniz?

Yakın zamanda karne indirimleri fln olursa masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum pek anlamıyorum genelde fps oyunları oynuyorum ama hikayeli oyunlardada üzmesin yazıcağınız bilgisayarlar için teşekkürker
  7. T

yardımcı olurmusunuz lütfen

önere bilceğin bir sistem varmı paylaşırmısın
  8. T

30k 1717780711 yaklaşık 45k bütçem var
  9. T

AMD Ryzen 5 5600X/GIGABYTE Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD bu pc iyi mi? 280hz monitor alsam valorant cs gibi oyunlarda 280fps+ alabilirmiyim bi aydınlatırmısınız veya önerebilceğiniz bir sistem varmıdır monitör içinde dahil ( en az 200hz ) benim topladığım sistemi...
  10. T

Yardımcı olurmusunuz?

KUARK-BIRTHDAY/AMD Ryzen 5 5600X/GIGABYTE Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR Bu bilgisayar FPS oyunlarında 280fps üstü verirmi acaba alan veya bilenler söyleyebilirmi ona göre 280hz monitor alcam veya önere bilceğiniz bi bilgisayar varmı fps...
Geri