Arama sonuçları: *

• Users: Roindiass
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

Bilgisayarımda Durduk Yere Oyundan Atma Sorunu Yardım!!!

tamamdır rajientek cratos lite 850w alıcam gibi en yakın zamanda bana yardım ettiğin için ve zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim
  2. R

bu testi kaç dk yapmam gerekiyor 13 dk oldu da 1781886903 17 dk filan oldu kapattım çünkü tık yok ve sıkıldım sonuçlar böyle ve herhangi bir sorun yok galiba sorunu şu anlık çözdük gibi 1781887129 bide sıcaklıkta da sorun yok ya termal macunu değiştirmeme gerek var mı yoksa beni götürmeye devam...
  3. R

2 yıl önce yapmıştım en iyi performansı veren buydu o yüzden yapmıştım
  4. R

mavi ekran yemedim veya pc kapanmadı sadece uyugulamadan attı 8. dakikada 1781885159 undervolt yok aksife oc var 1781885318 bütçemi max 4 derim daha fazlasını çıkartmam zor
  5. R

oraya nasıl gidicem 1781884808 buraya nasıl gidicem nasıl görücem 1781884897 peki önerebilçeğin f/p psu var mı
  6. R

occt testini kaç dk yapmam geriyor 5 dk oldu halen bir sorun yok da
  7. R

bide başka uygulamadan baktım hwmonitör diye orada da 59-63 arası çıktı sıcaklıkta sorun yok başka bir önerin var mı format dışı 1781884234 önerin var mı psu marka model olarak bide psu ile tam olarak ne alaksı var meraktımdan soruyorum
  8. R

psu markası frisby diye marka bronz veya gold bide Minidump dosyası tam olarak ne oluyor onu bilmiyorum
  9. R

anladım peki şimdi ne yapmalıyım format galiba en net sonucu vericek faktör gibi
  10. R

derecelerde sorun yok gibi geldi ama birazda kolpa gibi geldi özellikle işlemci sıcaklığı bana nedense amd nin kendi uygulamasıdan baktım mavi temalı olan oyunu ilk açtığım sarılı olan ise 5 dk oynadıktan sonraki versiyonu.bu arada işlemci max 64 dü gördü
  11. R

Öncelikle iyi forumlar bilgisayarımda son 1-2 haftadır oyunda herhangi bir hata yemeden oyundan atılıyorum oynadığım oyunlar ise GTA V ile League Of Legends sadece bu iki oyunu oynuyorum ama iki oyun arasında şöyle bir sorun var lol de 2-3 maçta bir oyundan atarken GTA da nerede ise her 5 dk da...
  12. R

Yardım Bütün oyunlarda sabit 15 fps alıyorum

rx 7800 xt ryzen 5 7600/240 mm sıvı soğutucu 32 gb ram lol,cs2 de ve 1 kaç hikayeli oyunda test ettim her oyunda 15 fps sabit ne aşağı ne yukarı ama afmf 2.1'i açtığım anda ve ekran kartı driver sildiğimde fps uçuyor bana yardımcı olabilecek varsa yardım edin
  13. R

Yardım Lol'de fps sabitlenmiyor

İlk başta sistemi tanıtayım Rx 7800 xt /sıcaklık 50 Ryzen 5 7600 /sıcaklık 52 32 gb Ram Şimdiden iyi akşamlar lol de fps sınırını 240 yapınca 200-220 fps arasında alıyorum ama fps sınırını kaldırınca 280+ oluyor ben fps'imi 240 a nasıl sabitleyebilirim
  14. R

Öneri Wraith spirit of aim Speed mi Wraith spirit of aim hybrid mi?

O zaman sen diyorsun ki Speed/Hybrid+Dot Skates en iyi ikili diyorsun dimi tabi ben yanlış anlamdıysam
  15. R

peki cam skates nasıldır
  16. R

1600 dpi 0.47 sens olması lazım
  17. R

Dostlar öncelikle selamlar. Bi 6-7 ay önce Ajazz aj159 Apex almıştım ve hala kullanıyorum ki 4-5 bin TL civarında acayip fark yaratan bir mouse çıkmadığı sürece nereye kadar gidiyorsa kullanacağım. Yalnız stok skatez ve Klasse Pro Gaming Mousepad kullanıyorum. Kendime Wraith Spirit of Aim Pro...
  18. R

Yardım Lol'de düşük fps alıyorum

rx 7800 xt ryzen 5 7600 ddr5 cl 30 6000 mhz ram 1 tb m.2 ssd lol'de düşük fps alıyorum her tarafa baktım oyunu silip geri yükledim pc 2 kere sıfırladım bios güncelledim ve bios ayarlarınıda yaptım aynı şekilde amd driver güncel ve ayarını yaptım yani her şeyi yapmama rağmen düzeltemedim cs2 de...
  19. R

Rode PodMic XLR Kardioid Mikrofonu İçin Ekstra Mikser'e İhtiyaç Var mı ?

Rode PodMic Kardioid Dinamik Mikrofon almayı planlıyorum ses kartı olarak Behringer UMC22 2 Kanal USB almayı planlıyorum. Peki bu mikrofon için mikser alınmalı mı alınması gerekirse Behringer XENYX 302USB bu alınır mı
Geri