Arama sonuçları: *

• Users: Exercitus
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Hayatım aşırı kötü gidiyor

Peki sagolun. 1727609826 Çok haklısın.
  2. E

Spor herşeyi düzeltiyor muymuş?
  3. E

Anladım. 1727506403 Yaş kaçtı abi?
  4. E

Yapacak bir şey yok öyleyim abi. 1727468120 Nereye kadar basacam? 1727468132 Neden?
  5. E

O kadar kolay mı? 1727432003 Ya benim tek amacım şuan bir sevgilimin olması. Ondan sonra ölsemde umrumda olmaz.
  6. E

İnsanlar nadir kişiliklere mi bakıyormuş :D
  7. E

Neden hazır karakterler varken kendim olayım?
  8. E

Kendinizi avutmaya devam edin. Kanzi saçlı elemanlar çoktan 50. sevgilisini yaptı bile. Ama benim bir tane bile olmadı ya. Bir tane bile.
  9. E

Tipsizliğimi nasıl düzelteyim anlat hele.
  10. E

Sayayım mı daha? Tipsizim. Hiç bir becerim yok. Elle tutulur hiç bir şeyim yok. Şimdi suçu kime bulmam lazım? 1727422931 Umarım 3 gün içerisinde ölürüm.
  11. E

Ne alaka mı? Bu forumdaki insanlar gerçekten tam bir brainrot.
  12. E

Merak ettiğim şeyler hiç yok. Hayattan tamamen koptum. 1727418657 Allah yardımcı olsaydı annemi öldürmezdi. Hiç kusura bakmayın.
  13. E

Başardığım hiç bir şey yok. Tırnaklarımı kesmeyi, yumurta kırmayı, basit ev işlerini bile yapmayı bilmeyen biriyim.
  14. E

Alkol sevmiyorum üzgünüm. Benim başaracak bir şeyim yok. İş oldu diyelim. Hayatim mi değişecek? Benim hayatım hep inişli oldu. Allah bile beni umursamıyordur eminim.
  15. E

18 ve yok.
  16. E

Valla yok işte onu diyorum. Kalmadı yani.
  17. E

Bu nasıl bir cevap? Anneme ulaşmak için ölmem lazım yada tipli olmak için yeniden dünyaya gelmem lazım. İkisini de yapamayacağıma göre?
  18. E

Evet dostlar daha önce böyle bir konu açmıştım. Ancak şimdi durum daha vahim. 15 Eylül'de Annem'i kaybettim. Hayatım bayır aşağı gidiyor. Beni hayata bağlayacak en ufak şey kalmadı. Hayatımda sevdiğim hiç bir şey yok. Kız eli değmedi elime. Tipsizim. Özgüvensizim. Zayıfım. Hayata 10-0 geriden...
  19. E

Aşırı derecede mutsuzum

Yapacak bir şey yok ama başka. Direk düşünce yapım uymuyor diğer insanlar gibi olmaya. Evlenmek, çocuk sahibi olmak falan bana saçma geliyor. Mesela diğer insanların güldüğü şeylere bile gülemiyorun. Direk topluma zıt olarak doğmuşum sanki.
  20. E

Aşırı derecede mutsuzum

Neyse 4 yıl sonra yaparım artık. Ya da hiç yapmam. Asla evlenmeyi düşünmüyorum zaten. Eğer sürekli evde durmaya ve yanlızlığa alışırsam iyi olur.
Geri