Arama sonuçları: *

• Users: mertas06
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

2025 ford Kuga alınır mı

Kampanya ve kredi imkanlarını satış rakamları çok düşük olduğu için yapıyorlar zaten. Yani öyle bir arabayı Türkiye şartlarında satmaları zor. Kredi kampanyasını ise yine Ford'un içinde bulunduğu Koç grubunun Koç Finans üzerinden yapıyorlar ya da Yapı Kredi üzerinden kullandırılıyor. Dediğim...
  2. M

2025 ford Kuga alınır mı

Selamlar, 2024 Eylül ayında Ford Kuga 1.5 Ecoboost Titanium paket bir araç satın aldım. Öncelikle deneyimlerimden ve yaşadığım sorunlardan bahsetmek istiyorum. Aldığım araç, son makyajlı olan yeni kasa modeli. İlk olarak, aracın yakıt tüketimi gereksiz derecede yüksek. Yazlık lastiklerle...
  3. M

League of Legends için yardımcı program önerisi?

Selam arkadaşlar. League of Legends için yardımcı program kullanmak istiyorum. Blitz kullanıyordum ancak çok memnun değilim ve optimizasyon problemi var. Bunun yerine SenpAI.gg kullanmak istiyorum ancak sitesine girdiğimde hiçbir şey yok. Programı nereden indirebilirim? Bunların dışında...
  4. M

Msi mı Hp mi? Aynı fiyat hangisi?

Arkadaşlar merhaba, iki model arasında kararsız kaldık. Yardımcı olursanız sevinirim MSİ https://www.amazon.com.tr/MSI-B13VGK-1030XTR-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-RTX4070/dp/B0CR12D8BX/ref=sr_1_10#customerReviews HP...
  5. M

discord kapatıldı mı?

Evet an itibariyle erişime engellendi
  6. M

discord kapatıldı mı?

Giremiyorum
  7. M

Asus Vivobook 15 M1502 Nasıl? Fiyatına göre değer mi?

Merhaba arkadaşlar, evimde oyun oynamak için güzel bir toplama bilgisayarım var ancak dışarıya çıktığımda gündelik işlerimi yapmak için bir laptop ihtiyacım mevcut. Güncel özelliklere sahip beni üzmeyecek, hızlı bir cihaz arıyorum. Malum amazon prime festivali var. Genel olarak göz attım ve...
  8. M

Aynı marka aynı özelliklerde farklı boyutta ram uyumlu çalışır mı?

Hocam 2 tane 8 lik ram aldım dediğiniz gibi 16 olanı 2.slota 8 olanları 1. Ve 3. Slotlara taktım. Tabi takmadan önce xmp yi default yapmıştım. Sistemi açtım açıldı windows sorunsuz sonra kapattım ve bios girerek xmp açtım ancak açtıktan sonra kasa peş peşe elektrik gidiyormuş gibi 3, 4 defa...
  9. M

Bugün iki tane satın alıp dediğin şekilde takarak kullanacağım. Teşekkür ederim.
  10. M

Asus Tuf Gaming B450 Plus anakartım var. 4 ram slotu mevcut. Sadece bir adet ram takılı o da GSKILL 16GB (1x16GB) RipjawsV Red DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram İki tane GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram alıp taksam bir sorun yaşar mıyım? Ram yükseltmek...
Geri