Arama sonuçları: *

• Users: TrDrago
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Ekran kartı kullanımı cs2 de %0 neden?

Merhaba yeni sistem aldım 2 hafta oldu bazen bilgisayarı açtığımda valo giriyorum ekran kartı sabit %8 veya daha düşük oluyor cs2 de %0 hiç artmadı kullanım.FPS drop yiyorum.PC yi yeniden başlattığımda düzeliyor %35 lere çıkıyor.Sorun nedir anlamadım yardımcı olurmusunuz. 4060 Tİ 16 gb i5 13400f
  2. T

Ekran kartı kullanımı %0 neden?

değil ama %8 sabit olmasıda normal değil drop giriyor oyuna pc yeniden başlatınca düzeliyor ekran kartı kullanımıda artıyor cs2 dede böyle oluyor
  3. T

Ekran kartı kullanımı %0 neden?

Merhaba yeni sistem aldım 2 hafta oldu bazen bilgisayarı açtığımda valo giriyorum ekran kartı sabit %8 veya daha düşük oluyor.FPS drop yiyorum.PC yi yeniden başlattığımda düzeliyor %35 lere çıkıyor.Sorun nedir anlamadım yardımcı olurmusunuz. 4060 Tİ 16 gb i5 13400f
  4. T

Valorantta fps normal mi?

yok sadece valorant değil hikaye oyunları fln da oynuyorum
  5. T

olabilir yinede normalmi bu fps
  6. T

4060 Tİ AMP İ5 13400f işlemcili pc topladım ekran kartı oc modeli değil 2 hafta oluyor.Valorant ta 200-300 fps arası alıyorum yüksek ayarlarda.Almadan önce bilgisayarı oyun testlerine baktım 400 fps üstü alıyordu.Sebebi ne olabilir?
  7. T

Ekran kartı sıcaklığı 50 dereceye indirmeye çalışıyor

boşta 60 görmüyor boşta 50 derece
  8. T

yani fanlar 1 saniyede hızlanıp tekrar yavaşlıyor normal gelmiyor.
  9. T

ekran kartı 60 dereceden fan ları hızlandırarak 50 dereceye düşürüyor
  10. T

Ekran kartı sabit 50 derecede kalıyor.

Az önce valorant oynuyordum ekran kartı sabit %8 kullanılıyor ve %50 yi geçmiyor Ayrıca fan arasıra 1 saniye boyunca hızlanıp tekrar yavaşlıyor neden olabilir?
  11. T

Valorantta ekran kartı sabit %8 kullanılıyor

ekran kartım valorant oynarken sabit %8 kullanılıyor neden? ekran kartım 4060 ti
  12. T

Windows 10 veya 11 nasıl edinebilirim?

Oem ne oluyor knk.
  13. T

Windows 10 veya 11 nasıl edinebilirim?

Yeni pc alacağım windows 10 veya 11 nasıl edinebilirim ve fiyatı nedir aceba?
  14. T

4060 ti lı 27k yı geçmeyecek şekilde sistem

Sadece sistem
  15. T

AA evet kampanya süresi doldu sanırım.
  16. T

Pazar gününe kadar geçerli olurmu acaba bu fiyat.Bayrama özel diyor çünkü.Fiyat değişmezse iyi sistem alabilirim 1718890798 Stok varmış Ankara natavega vatan a sordum arayıp var dediler.
  17. T

Knk pahalı gibi sanki vatanda daha uygun sistemler var .
  18. T

Tek tek toplayınca daha pahalıya denk geliyor ama.
  19. T

27k bütçem var.4060 ti lı bir sistem almak istiyorum önerdiğiniz hazır sistem var mı?
  20. T

23k'ya Bundan İyisi Bulunur mu?

İlerde masraf yapabilirim sıkıntı yok şuanda bütçe kısıtlı olduğu için elimden bir şey gelmiyor.
Geri