Arama sonuçları: *

• Users: SinanCck
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. SinanCck

DRAGONS DOMA 2 açılma sorunu

steam den oyunu başlatıyorum çalışıyor gözüküyor ama oyun açılmıyor nasıl düzeltebilirim.
  2. SinanCck

valorant giriş sorunu

valoranta giriş yapamıyorum destek ekibine yazdıgımda intel işlemcilerde sorun oldugunu söylediler dahili grafik yüzündenmiş amd ryzen 5 7600 kullanıyorum ddr5 e yeni geçtim bütün sürücüleri güncelledim yine olmuyor
  3. SinanCck

Çözüldü✓ Ez debug led cpu ve dram ışıgı yanıyor

hocam teşekkürler hepinize
  4. SinanCck

pc açıkken yanmıyor açılırken 2 saniye yanıp kapanıyor sorun var demekse kökten çözmek istiyorum zaten yeni topladım içine etmek istemiyorum
  5. SinanCck

o ışıkların açılırken yanması normal mi yani 1720346987 kırmızı ve sarı yanıyor
  6. SinanCck

yok hepsini denedim yanıyor yine memory context i açınca daha hızlı açılıyor bilgisayar ışıklar da yanıp sönüyor sıkıntı oluyor mu böyle
  7. SinanCck

expo işe yaramadı şimdi diğerini de açıcam 1720345550 1720345569 şimdi bunu da deniyorum 1720345626 bunu yaptım açılırken ikiside yanıyor ama hemen sönüp oc açılıyor 1720345691 açılırken hiç o ışıkların yanmaması gerekiyor degil mi
  8. SinanCck

msı b650 gaming plus wifi evet güncellemiştim ama dün ekran kartını değiştim rtx 4070 super taktım sonra böyle oldu 1720344585 şuan bios pilini çıkardım bekliyorum takıcam 30 dk ya
  9. SinanCck

bilgisayar açılırken cpu ve ram ışıgı yanıyor bilgisayar çok geç açılıyo açıldıktan sonra sönüyor nedeni nedir ne yapabilirim
  10. SinanCck

Çözüldü✓ MSI GeForce Rtx 3080 suprim x Alınır mı?

14000 tl ye alınabilecek nir kart mı 3d max çizim ve gta 5 oynanmış
  11. SinanCck

Çözüldü✓ Zotac RTX 4070 super twın edge

vatan dan aldıgını söyledi ben de gördüm bunu
  12. SinanCck

Çözüldü✓ Zotac RTX 4070 super twın edge

Zotac RTX 4070 super twın edge 21500 den sahibinden de buldum alınır mı sizce açılmamış kutu yoksa 5000 serisi gelince fiyatlarda düşüş olur mu şuan bilgisayarımda ekran kartı bulunmuyor bir tek ekran kartı lazım 5000 serisi çıkana kadar idarelik bir şey de alabilirim önerilerinizi bekliyorum...
  13. SinanCck

İşlemci macunu hakkında

İşlemcinin üzerine şu bölgeye çok az macun geldi almaya çalıştım ama biraz kaldı bir sorun yaratır mı acaba
  14. SinanCck

ryzen 5 7600 fazla ghz nedeni

bence de bu şekilde daha iyi ama uyumlu olurmu diye bilemedim b650 gaming plus wifi anakartım da
  15. SinanCck

MSI MAG CoreLiquid E240 ARGB 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu ile kullanıyorum base e geri çeksem mi bu şekilde çok ısınma olur mu
  16. SinanCck

ben açmadım ama normalde bu şekilde açık olabiliyor mu daha yeni topladım pc yi
  17. SinanCck

Ryzen 5 7600 işlemci aldım hepsiburada dan ama işlemci 3.8 ghz'i geçiyor neden bu şekilde oc de yapmadım.
  18. SinanCck

Çözüldü✓ ryzen 5 7600 işlemci 1060 ekran kartı

eyw teşekkürler
  19. SinanCck

Çözüldü✓ ryzen 5 7600 işlemci 1060 ekran kartı

Msı B650 gaming plus wifi anakart bana darboğaz yapar demişlerdi ondan çok bir oyun oynamıyorum arada cs filan
Geri