Arama sonuçları: *

• Users: .-Legolas-.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. .-Legolas-.

GTA 5 Crack te GTA online a nasıl girebilirim

Gta 5 i CRACK olarak indirdim fakat gta online a giremiyorum Gta online a nasıl girerim ?
  2. .-Legolas-.

Gamepower Overlord mekanik klavye Driver problemi

Sağolun hocam sizin driver sorunsuz çalışıyor mu
  3. .-Legolas-.

Baktım ama bulamadım hocam,denedim uygulamaya girerken söktüm usbyi olmadı.
  4. .-Legolas-.

Gamepower Overlord klavye aldım elime bugün ulaştı. Driverını doğru kurmama ve klavye pcye bağlı olmasına rağmen driveri usb bağlı değil diyor sildim tekrar kurdum hala aynı hata çözümü nedir acaba ?
  5. .-Legolas-.

1500 Liraya kadar klavye önerisi

zorunlu değilde hiç kullanmadığım için küçük klavye bilemiyorum
  6. .-Legolas-.

1500 Liraya kadar klavye önerisi

1500 Liram var Mekanik mümkünse rgb klavye istiyorum tam boy olmalı ne önerirsiniz ?
  7. .-Legolas-.

BU EKRAN KARTI ALINIR MI ??

Hocam bu kartta bile sistemim darboğaz oluyor ona rağmen almayı düşünüyorum 1070 i düşünemiyorum bile
  8. .-Legolas-.

sağolun hocam fiyat makul mü sizce
  9. .-Legolas-.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-rx470-4gb-1225958371/detay Bu ekran kartını almak istiyorum ama emin olamadım temiz midir bakımlarını yapmam gerekir mi yardımcı olabilir misiniz almamı önerir misiniz
  10. .-Legolas-.

Msi clutch gm08 mi trust gxt 940 mı ?

hangi tip derken bilmiyorum ki
  11. .-Legolas-.

Ya birde elim büyük mouse un değerlendirmelerine falan baktım biraz küçük diyorlar sorun olurmu sizce
  12. .-Legolas-.

Arkadaşa söyliycektim şöyle bişey gördüm bizim başımızada gelirmi sizce aynısı birde çocuğa geri verip iade et mi diyeceğim
  13. .-Legolas-.

Biraz çirkin sanki bide rgb yok galiba
  14. .-Legolas-.

Aslında yılbaşı çekilişi için arkadaşımdan isteyeceğim max 600 1734196189 ışığı tek renk ya ondan çok emin olamadım
  15. .-Legolas-.

Bu fiyat bandında msi mı iyidir trust mı yada rampage nin pek çok mouse'u var hangisini tercih etmeliyim
  16. .-Legolas-.

Yılbaşı hediyesi mouse önerisi

Rampage yada g 203 lerden iyi midir bu ? 1734192538 performansı nasıl sence fiyatına değermi bide elim büyük otururmu elime
  17. .-Legolas-.

şekli çirkin bence ve kablolu olursa daha iyi olur
  18. .-Legolas-.

Okulda çekiliş yaptık bana alacak arkadaş soruyor sana ne alıyım diye aklıma mouse geldi 300 600 arası kaliteli oyuncu mouse öneriniz varmıdır
  19. .-Legolas-.

Arkadaşım yılbaşı hediyesi olarak ne alabilir ??

Okulda yılbaşı çekilişi yaptık bütçe 300 - 600 arası olacak çocuk bana soruyo ne alıyım sana diye emin olamadım iyi bir oyuncu mouse falan diye düşündüm ama emin değilim siz ne önerirsiniz bu fiyat aralığında
  20. .-Legolas-.

Yardım Kafa kafaya takas mantıklı mı

Kendine bir ram birde al birde işlemcini yenile daha iyi olur alman gereksiz bence
Geri