Arama sonuçları: *

• Users: azersel
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

CORSAİR ICUE PROGRAMI DELLENDİRDİ ARTIK !

HERKESE İYİ FORUMLAR DİLERİM ! Yaklaşık 2 hafta önce arkadaşıma İrlanda'dan CORSAIR QX120 içinde ICUE LINK HUB bulunan fanlardan sipariş verdim. fanlar geldi montajını yaptım bağlantılarını yaptım aşırı kolay bir şekilde çalışmasında bir sorun yok. Ama İCUE software üzerinden ICUE LINK HUB...
  2. A

CORSAİR COMMANDER CORE XT MODELİ KONTROLCÜ FANLAR DÖNMÜYOR

GÜNCEL BİLEN VARSA :/
  3. A

Çözüldü✓ 1500TL Ekran kartı önerisi

1050 Ti var msi 5 yıldır kullanıyorum sistem yükselttim satıyorum istersen satabilirim.
  4. A

CORSAİR COMMANDER CORE XT MODELİ KONTROLCÜ FANLAR DÖNMÜYOR

HERKESE İYİ FORUMLAR CORSAİR 4000X KASAM MEVCUT RGB AYARLAMA YAPAMIYORDUM İCUE ÜZERİNDEN KONTROLCÜ GÖZÜKMÜYORDU CORSAİR COMMANDER CORE XT MODELİNİ ALDIM ŞU ANDA FANLAR DÖNMÜYOR RGB'Sİ YANIYOR İCUE ÜZERİNDEN COMMANDER CORE GÖZÜKMÜYOR BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?
  5. A

CORSAİR 4000X KASASINDA İCUE FANLARI GÖRMÜYOR

Öncelikle merhaba CORSAİR 4000X kasam ve H100 RGB Sıvı soğutmam var arkasındaki kontrolcüye fanlarımı takıyorum RGB'ler yanıyor ama İCUE programında RGB ayarlama yapamıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  6. A

Çözüldü✓ M2 SSD'İM BİOSTA GÖRÜNMÜYOR

hocam teşekkürler sorunu çözdük m2 ssd bozulmuş nasıl bozulduğu hakkında hiç bir fikrim yok :/ yeni m2 taktım sorunsuz çalışıyor yardımın için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim :)
  7. A

yok gözükmüyor şöyle yapalım ben m2 siparişi verdim bugün yarın gelicek bende flash ayarlarım yarın 12 gibi evde olucam deneyelim
  8. A

1718148152 yine aynı windows gelmiyor
  9. A

yaptım hocam şu an
  10. A

denedim hocam ama yok windows yine gelmiyor m2’yi diğer slota taktım yine okumadı muhtemelen m2 bozuldu hocam 1718147745 yarın gelicek m2’yi deniyicem bir de
  11. A

benim ssd gözükmüyor o modda sadece sata gözüküyor sanırım ssd bozuldu ya da bilmyorum bir de diğer sokete takıp denicem
  12. A

biosu açamıyorum ki şu an 1718147219 böyle geliyor ekran
  13. A

bios açılmıyor 1718146891 elimde usb yok şu ab
  14. A

değişmiyor uefi yazan yer kilitli gibi 1718146559 bu şekilde
  15. A

uefi ayarını nerden değişiyoruz
  16. A

açılmıyor yine bios geliyor
  17. A

.attım bi
  18. A

yeni ssd aldım bugün bozulma ihtimaline karşı yarın gelir ben bi yarın deneyeyim 1718145980 eski anakartta m2 kurulu ama ben m2 kullanmadan önce satada kurulu windows vardı deneyebilir miyiz olup olmadığını 1718146033 nasıl yapabilirim söyler misin
  19. A

bilmiyorum ama eski anakartımda sorunsuz çalışıyordu
Geri