Arama sonuçları: *

• Users: muratbeyz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. muratbeyz

4070 Super Ekran kartı önerisi

istediğim gibi yan parçaları kaliteli olmuyor ona bakmıştım daha pahalıya denk geliyor maaalesef 1718736564 Gigabyte Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12G Bunda karar kıldım fikriniz nedir?
  2. muratbeyz

paylaştığınız kaynaklar için çok teşekkürler, şimdi oturup karar vereceğim iyi forumlar.
  3. muratbeyz

Selamlar bütcem 27000 TL Önerebileceğiniz ekran kartları varsa mesajlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler. 1718723534 Sistem şu şekilde : İşlemci : AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Anakart : MSI B650 GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200MHz (OC) Bellek : Kingston...
  4. muratbeyz

Dizeceğim sistemde eksik veya uyumsuz bir şey var mı?

Ram sanırsam Amd expo destekli değil SSD ise benim tercih ettiğim SSD'den okuma yazması düşük ve PSU 850w olması daha iyi diye düşünüyorum bileşenler zor şartlar altında daha fazla enerji tükettiğinden dolayı, benim de yazdığım sistem teker teker alındığında 60.000 - 61000 TL arasına denk...
  5. muratbeyz

İşlemci çok fazla çalışacağından 360mm soğutucudan kısamam devasa bir fark olduğunu ben de düşünmüyorum, elimden gelirse Asusa yükseltmeye çalışacağım tekrardan teşekkürler.
  6. muratbeyz

Hazır sistemleri inceledim fakat ne yazık ki topladığımdan ucuza gelmiyor eğer bulabilirseniz tabii ki beklerim.
  7. muratbeyz

Fps oyunlarında ekran kartının çok yorulmayacağını düşünüyorum ondan dolayı sıvı soğutmayı yüksek tuttum eğer gerçekten fark yaratır diyorsanız bu iki ürünü sona bırakabilirim bütçemin yetebilmesi için mesajınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  8. muratbeyz

Fikrinizi belirttiğiniz için öncelikle çok teşekkürler kasayı her iki şekilde de alabilirim araştırma sürecindeyim sıvı soğutmayı ise çok stabil bir sistem olmasını istediğimden sanırsam 360mm tercih edeceğim ram olarak amd expoyu desteklediği için bunu seçtim tavsiyeniz varsa mutlaka bekliyorum.
  9. muratbeyz

Bu kasayı araştırırken görmüştüm fakat Psu ve Sıvı soğutmayı yeni gördüm şimdi araştırıyorum teşekkürler tavsiyeniz için.
  10. muratbeyz

Zowie'nin 540hz Türkiyeye gelene kadar 360Hz olarak oynayacağım bu hz değerlerini stabil bir şekilde karşılaması için güzel bir sistem gerekli.
  11. muratbeyz

Dizeceğim sisteme uygun sizlerden uyumsuz bir parçası var mı onu bakmanızı istiyorum, özellikle sıvı soğutucu ve kasanın uyumluluğunu merak ediyorum sıvı soğutucuyu ön tarafa takmayı düşünüyorum. Sistem şu şekilde : İşlemci : AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Anakart : MSI B650...
  12. muratbeyz

Kasa, psu ve sıvı soğutma önerisi

teşekkürler takibe aldım
  13. muratbeyz

Çok teşekkürler, iade edip önerdiğiniz ekran kartını alacağım.
  14. muratbeyz

750w bu sistem için yeterli mi? 1718545355 daha dün satın aldım, 24k bütçeye verebileceğiniz daha iyi ekran kartı var mı? 1718545423 Corsair Corsair 4000D Airflow bu kasayı almayı düşünüyordum fakat 240mm sıvı soğutucu yeterli olur mu bilemedim teşekkürler değerli yorumunuz için. 1718545577...
  15. muratbeyz

23k'ya indiği için aldım yoksa 4060 ti 16gb almayı düşünüyordum uyguna geldi diğer 4070 superlere göre kötü olduğunu biliyorum sizce kötü bir tercih mi?
  16. muratbeyz

Dizeceğim sisteme uygun sizlerden Kasa, psu ve sıvı soğutma tavsiyesi istiyorum. Sistem şu şekilde : İşlemci : AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Anakart : MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Bellek : Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 6000 MHz CL36 KF560C36BBEK2/32...
  17. muratbeyz

rtx 4050 li laptop alınır mı

Biriktirip 4060 almanı tavsiye ederim
  18. muratbeyz

Paramı Euro yapmalı mıyım ?

Altın güzel bir tercih olabilir.
  19. muratbeyz

Valorant paket kaybı sorunu

Eğer yoksa ethernet kablosu güzel bir çözüm olur, evdekilerin interneti yoğun kullanması buna sebep veriyor olabilir.
  20. muratbeyz

4060 Ti 16GB, Ryzen 7 7800X3D Dizdiğim sistem iyi midir

Evet biraz araştırma yaptım dediğiniz gibi 7800x3d daha verimli ekran kartı güncellemesi benim için daha güzel olacak değerli fikriniz için tekrardan teşekkürler.
Geri