Arama sonuçları: *

• Users: pEmirq
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. pEmirq

4'lü Monitör Önerisi

Hocam oraları karıştırmayın özel 😉
  2. pEmirq

4'lü Monitör Önerisi

Twitch discord için falan kullanacağım
  3. pEmirq

4'lü Monitör Önerisi

Selam, setup için 3 tane daha monitör alacağım. Şu an elimde bu monitör var, ikinci, üçüncü ve dördüncü monitör lazım. Kaliteli monitörler olsun. Her bir monitör için 25-30 bin verebilirim, eğer aşırı iyi varsa 35 bine çıkabilirim. Teşekkürler. (Oled, IPS fark etmez Twitch, Discord ve Youtube...
  4. pEmirq

Gamesir Cyclone 2 Alınır mı?

Hocam her yere baktım, en ucuz 5 bin TL civarındaydı. 3-4 Bin TL olanlarda da stok yoktu. Acil almam gerektiği için mecburen bu fiyata almak zorunda kaldım maalesef.
  5. pEmirq

Sadece başlığa aldanmamak lazım hocam forumu tam okursanız anlarsınız.
  6. pEmirq

Maalesef hocam, kargoya verildi bile.
  7. pEmirq

Maalesef hocam başka bir şansım yoktu. Gizala’dan alacaktım ama stokta olmadığı için alamadım. Trendyol’da da zaten 6000 TL civarıydı.
  8. pEmirq

Selam, dün GameSir Cyclone 2 aldım. Gizala’da stok olmadığı için Hepsiburada’dan 5500 TL’ye sipariş verdim. Daha önce Hepsiburada’dan alan var mı? Şarj standı da geliyor mu? Kablo, dongle vs. ne çıkıyor yazabilir misiniz Bir de genel olarak memnun musunuz, özellikle FC oynayan varsa analog hissi...
  9. pEmirq

Gulikit Kk2 T Vs Pxn P5 8k Vs Gamesir Cyclone 2 Tmr

PC'de FC26 ve Spider-Man oynamak için alacağım ara sıra nadiren de FPS oynarım hangisini almalıyım? GuliKit KK2 T GameSir Cyclone 2 TMR PXN P5 8K
  10. pEmirq

Last Of Us Part 1 PSNAccountLinking.dll hatası

Selam Fitgirl Repacks üzerinden The Last Of Us Part 1 indirmiştim indirip kurduktan sonra böyle bir hata ile karşılaştım internette araştırdım ama bir bilgiye ulaşamadım yardımcı olabilir misiniz?
  11. pEmirq

Fitgirl'den RDR2 indirmek güvenli mi?

Neden?
  12. pEmirq

.site ile biten hocam
  13. pEmirq

Hocam ben oyunumu oynarım gerisi önemli değil sadece bilgisayarın anasını ağlatmasınlar o yeterli yoksa format atarım pek önemli değil yani
  14. pEmirq

Maalesef hocam 1 kuruş bile veremem oyunlara şu anda tek seçeneğim bu
  15. pEmirq

Selam, FitGirl üzerinden qBittorrent ile RDR2 indiriyordum (orijinal sitesinden). İndirme sırasında Windows’un kendi antivirüsü uyarı verip setup dosyasını sildi. Antivirüsü kapatıp tekrar indirdim ve VirusTotal’e yükledim. Sonuçlar temizdi ama Windows’un kendi antivirüsü beni tedirgin etti. Ne...
  16. pEmirq

10.000 TL'ye kadar monitör tavsiyesi

Selam, elimde yaklaşık 240 Euro (12.500 TL) bütçe var. Bunun 10.000 TL civarıyla monitör almayı düşünüyorum. Oyun oynuyorum, video izliyorum ve After Effects gibi programlar kullanıyorum. Şu an Excalibur monitörüm var ama ekranda karıncalanma olduğu için onu ikinci ekran yapacağım. IPS panel...
  17. pEmirq

20-25 Bin TL telefon önerisi

Hocam ben aslında bunu buldum tabi aradığım filtrelere uygun olarak bu daha mantıklı geldi A56'dan, hangisini almalıyım?
  18. pEmirq

Maalesef hocam o kadar çıkamam
  19. pEmirq

iPhone
  20. pEmirq

Yeni telefon almak istediğim için konu açtım. Aradığım özellikler şunlar: Kamerası iyi olsun, kaliteli fotoğraf ve video çekebilsin Video için EIS (Electronic Image Stabilization) olabilir 12 GB RAM olsun (yok ise 8 GB da olabilir) Oyun performansı iyi olsun, kasma donma yaşatmasın Bataryası...
Geri