Arama sonuçları: *

• Users: yabuctas
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Nisan-Mayıs(KİŞİYE ÖZEL)

5 ayrı karttan toplamda 3000 tl harcadım xbox'ta bir sürü oyun aldım kütüphanem dopdulu oldu. şu kampanya bir ay daha devam ederse ne güzel olur varya.
  2. Y

Ekstre Atlatmayı Unuttum

günlük değil ay sonuna 200 lira yapar aşağı yukarı
  3. Y

Ekstre Atlatmayı Unuttum

faizi yapay zeka ile hesaplarsınız çok fazla bişey tutmaz, kmh ile öderseniz diğerinden daha az olacaktır. kalan borç ne kadar isterseniz bakayım ?
  4. Y

Ekstre Atlatmayı Unuttum

böyle durumlarda kart borcunuzun tamamını ek hesaptan ödemenizi tavsiye ederim. arada kalan 10 gün için de ekstra faiz ödemiş oluyorsunuz çünkü banka size bir ödeme günü veriyor 10 gün ekstre kesimi için ama bu aradaki fark ödenmediğinde o 10 gün için de faiz işliyor. kmh - ek hesap ile...
  5. Y

Xiaomi Smart hava-temizleyicisi 4 tam olarak ne işe yarıyor?

internette görmüştüm bunun altında bulunan filtrelere poşet geçirilmiş oluyor ve bunu kimse sökmüyormuş ona bakabilir misin? belki bundan kaynaklı bir fark hissedememişsinidir. cihazın alt kısmını söküp çevirip o kısmı açıp bakman lazım yani. ben de almayı düşünüyorum ama internette okuduğum...
  6. Y

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

valla ben de çektim beyazından, müşteri hizmetleri kod vermedi bir türlü zorla yüzde 20 kod alabildim. yanına bir tane de tablet kalemi ekleyip aldım sipariş kısmında eklediklerimin bir kısmını sildim. açıkçası iki klavye alcaktım fakat izin vermedi siyah ve beyaz almama bir türlü yolunu...
  7. Y

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

kod var mı arkadaşlar indirim için ?
  8. Y

6.000 TL ye iphone 11 alınır mı ?

yurtdışı cihaz olduğundan bence değmez zaten 4 ay açık kalcak sonra bütün sene kapalı olcak. çift hatlı bir cihaz olsa da mantıksız bence. android bakın o fiyatın üzerine az ekleyip tr içinde daha mantıklı. zaten çok performanslı bir telefon değil amiral gemisi alcaksanız yurtdışı olabilir ama...
  9. Y

mekanik klavye önerisi

boyut beklentin nedir ? genelde burada trde satılan royal kludge klavyelerini öneriyorlar ama o klavyeler bana hiç hitap etmiyor. kullananı çok beğenen de var baya. bir bakın isterseniz.
  10. Y

mekanik klavye önerisi

biraz bütçe artırabilirseniz temuda güzel klavyeler var bir bakın derim linkini verdiğim satıcıda. ben de aylardır klavye arıyorum ama bütçe sınırım olmadığı halde güzel bir klavye bulamadım Türkiye'de klavye yok resmen...
  11. Y

KiiBOOM Phantom 98 alınır mı ?

selamlar herkese altta belirttiğim linkteki klavyeyi almak istiyorum. Bütçe kısmı çok umrumda değil açıkçası 8 senedir steelseries m400 kullanıyorum klavye bana mısın demiyor keycapsleri yenilesem hala çalışacak namussuz, artık klavyenin tuşları basmıyor kaliteli bir keycaps için de klavye...
  12. Y

Valorant donma sorunu

Şunu demek istedim, alt tab yerine windows f ile alta alın yani bunu donmadan önce yapmanız lazım normal kullanımınız bu şekilde olmalı. Başka çözüm bana kalırsa yok.
  13. Y

Valorant donma sorunu

Bende de bu sorun vardı ve öncesinde bulduğum çözüm alternatifi ise windows+f tuşu ile arama ekranı açarak oyunu alta almak olmuştu. Böyle yapınca bende hiç sorun olmuyordu. Bu şekilde deneyin derim. Ben türlü türlü şeyler denedim bunu çözemedim başka türlü. Windows 11 kullanıyorum asus anakart...
  14. Y

Çözüldü✓ Pc eskidi içindeki parçaları yenilemek istiyorum hangi değişiklikleri yapmalıyım

O kadar para harcayacaksan güzel hazır sistem bekle, eskisini satarsın alınca niye uğraşıyorsun ki yenileme olmayacak zaten komple değişeceksin her şeyi.
  15. Y

KREDİ KARTI ASGARİ ÖDEME TUTARI

Asgari tutarı ödemişsin sorun yok. Ödemediğin gün başına kartına faiz uygulanıyor biliyorsundur zaten. Orada gözüken seni korkutmasın bişey olmuyor.
  16. Y

❌İndirim Bitti! AMAZON 2024 PRIME DAY 16 TEMMUZ'DA BAŞLADI!

Bu model için demedim, genel olarak malzemeleri sağlam
  17. Y

❌İndirim Bitti! AMAZON 2024 PRIME DAY 16 TEMMUZ'DA BAŞLADI!

Bende var taş gibi koltuk bence. Çok sallanınca gıcırdıyo ama alalı 4 yılı geçiyor benim.
  18. Y

windows 11 pro lisans etkinleşirme

Office uygulamaları için ayrıca key allan gerekiyor ya da internetten indirebilirsin. Şahsen ben olsam onun da keyini satın alırım dış kaynaktan pek bir şey yüklemeyi sevmiyorum malum virüs vb. Şeyler sorun olabiliyor. Sorunsuz kaynaklar vardır elbet ama key fiyatları çok pahalı değil bence...
  19. Y

windows 11 pro lisans etkinleşirme

Tesadüfe bak az önce bir başlıkta key paylaşan vardı. Şundan satın alman gerekiyor. https://ty.gl/ktoi60s3fz
  20. Y

❌İndirim Bitti! Windows 11 PRO Retail Key (Kurumsal) 9 TL 🔥🔥🔥🔥🔥

Buradan alabilirsiniz tekli satıyor sepette 8.40 tl. https://ty.gl/ktoi60s3fz
Geri