Arama sonuçları: *

• Users: Akshinnn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Windows Tasg Manager Başlangıç programlarında 50+ bilinmeyen program açık

Selamlar ben birkaş gündür bilgisayarımda birşeylerin ters gittiğini düşünüyorum. Her açılıştan sonra 2 dakika beklemeden program açamama ve birden ekrana gelen farklı cmd komutları vb oluyor virüs yemiş olduğumu dşünüyorum ama bugün bilgisayarı açtığımda garip bi şeyle karşılaştım bi programın...
  2. A

Gmail bağlantı yo hatası

Sildim fotograf ve vidyolar sildim ama yinede olmuyor
  3. A

Gmail bağlantı yo hatası

Arkadaslar gmail hesabim depolama dolu hatasi verdi 7 gun verdi bende 7 gun icinde depolamayi temizlemedigim icin şuan baglanti hatasi veriyor nasil duzeltebilirim Suan hicbir sekilde hicbir gmailime ulasamiyorum
  4. A

Dell Inspiron N5110 Açılış Alarmı Sorunu

Öncelikle selam . Benim dell inspiron n5110 model laptop açılırken alarm sesi yapmaya başladı . şimdiye kadar böyle bir şey yaşamamıştım bi sorun olduğunu gösteriyor olabilirmi?
  5. A

Format Atmama Rağmen Bilgisayarım Düzelmedi

Sonuçlar böyle 1737478616 Tarama sonuçlarını gönderdim
  6. A

Tamam hemen yapıp atıcam
  7. A

Selamlar benim bilgisayar baya kasmaya donmaya başladı ilk zamanlar kastığı zaman bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyordu bir süre sonra kapatıp açsam bile düzelmedi bende virüs fln olduğunu düşünüp bilgisayara format attım vee yine düzelmedi . bilgisayarı windows 10dan 8.1 e düşürdüm yine olmadı...
  8. A

Windows 7 Bilgisayar internete baglanmiyor

Merhabalar. Windows 7 isletim sistemi yuklu bilgisayarda evde internete baglanmaya calsiyorum ama baglanmiyor ancak diger ağlarin coguna baglaniyor sadece kendi evimdeki ağa bağlanmiyor yardim edersekiz sevinirim
  9. A

Tecnopat sosyal vs donanım arşivi forum

Nasil yani🥵
  10. A

DirectX harici NVIDIA ekran kartımı görmüyor

Öncelikle selamlar. Benim notebookumda coft ekran karti var NVIDIA ve Intel Hd Graphics Ancak directx sayfasina girince orada NVIDIA ekran kartimin bilgileri gozukmuyor neden boyle oluyor bilen biri cvaplarsa sevinirim. Teşekkürler
  11. A

Photoshop nasil yuklenir?

Selamlar benim orta dúzey bi notebookum var ve Grafik tasarımcılığı okuyorum şuan photoshop indiricektim ama Adobe Creative indirmeme izin vermiyor Not compatible diyor (bilgisayar windows 8.1 pro) nasıl düzelte bilirim yardımcı olursanız sevinirim.... Buarada Crack olması lazım
  12. A

Telefondan bilgisayara dosya gönderirken sorun yaşıyorum

Selamlar. Telefondan bilgisyara dosya fotoğraf vb. Usb ile aktarırken mesela 100 fotoğraftan 9 u gönderiliyor ve sonra gönderimi durduruyor bunu çözmekte yardımcı olursanız sevinirim
Geri