Arama sonuçları: *

• Users: ssh4
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

🔥İndirim Superonline 100Mbps fiyatına 1000Mbps internet kampanyası

bunu bende oynadigim arkadaslarimda yasiyoruz bende ttnet var ama modeme uzagim belki ondandir diye pek onemsememistim ayni sekilde cs 1.6 oynarkende arada cl_flusha gibi bir uyari cikiyordu oyun donuyordu geri geliyordu
  2. S

🔥İndirim Nacg Hava Nemlendirici ve Buhar Makinesi 39 TL🔥🔥

40 TL denemeye değer tecrübe olur xD
  3. S

Yardım TTNET fiyat arttı + modem kira çıktı, çözüm?

yarin bi konusayim turktelekom altyapisindan verip vermeyeceklerini ozellikle soracam tesekkur ederim.
  4. S

hocam onu belirterek sordum ama sizin soylediginiz gibi olmadigini soyledi, abonelikten cikarsam modemi geri vermem lazimmis kullanmaya devam edersem kiralama ucreti odemeye devam
  5. S

ttnet den memnunum aslinda bende 2 yildir 1-2 defa kesinti oldu o da bolgede yasanan kablo hirsizligi, teknik calisma falan dediler 3-5 saat gece surdu haricinde bende 2 yildir musteri hizmetleriyle muhattab olmadim tesekkur ederim arastirdiktan sonra karar verirsem kullanirim
  6. S

tesekkur ederim hocam uygulamadan tekliflere goz atayim hocam tesekkur ederim
  7. S

PPPoE bilgileriyle direkt bağladın mı yoksa ONT vs. ekstra bir şey var mı? hocam f/p modem var mi onerebileceginiz ttnetin verdigi fiber modemden iyi olan? en azindan taksitli kendi modemimi almis olurum.
  8. S

ne kadar oduyorsun hocam ve modemi geri almadilar mi? ben suan ttnetden cikarsam modemsiz kalacam yeni gececegim ISS icinde ayni sekilde modem parasi oder miyim kendi modemi mi alsam nasil olur? 1776198082 bi tane modem alip turknete veya baska uygun iss gecince; benim modemim var ve sizin...
  9. S

Fiber mi kullanıyorsun? Stabilite nasıl? Modemi geri almadilar mi? direkt ttnet aboneligimi iptal edip mi geceyim nasil bir yol izliyeyim hocam? Stabilite nasil hoca hiz, ping vs.?
  10. S

Selamlar, Son zamanlarda aynı durumu yaşayan var mı merak ediyorum, gerçekten sinir bozucu bir noktaya geldi. Benim internet paketim: 100 Mbps fiber Yaklaşık 600 TL civarı ödüyordum (taahhütlü) Geçen ay taahhüt bitti, bu ay gelen fatura: 👉 860 TL Müşteri hizmetlerini aradım, dediler...
  11. S

🔥İndirim 🔥 HEPSİBURADA ADİDAS İNDİRİMLERİ 🔥

bilgisayardayim aciliyor hocam bende
  12. S

🔥İndirim R5 7500F RTX5070 HAZIR SİSTEM 🔥56.499₺ ( VADE FARKSIZ 9 TAKSİT )

yaparsa yine vatan yapar beklemeye devam
  13. S

❌İndirim Bitti! KTC H27t22c 27" 180 Hz 2K monitör 6399₺!

sepette indirim olacak yazıyor ekliyorum olmuyor konuyu okurken fark ettim bitmiş :(
  14. S

🔥İndirim Intel 14600k - 11997 TL (kutulu)

hocam emek verip paylasmissiniz tesekkur ederiz yanlis anlasilma olmasin cansiniz ^^
  15. S

🔥İndirim Intel 14600k - 11997 TL (kutulu)

7500x3d daha ucuz bu arada :)
  16. S

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Alinabilecek OEM sistem var mi arkadaslar? 1775851773 https://www.incehesap.com/freedom-oem-paket-fiyati-40898/ Ben mi bulamadim acaba niye boyle supriz yumurta gibi sistem yapmislar ram, ssd, kasa vs. detayli ozellikleri yazmiyor :S
  17. S

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

o kadar cok övdünüz ki 1 tane de ben çektim 4 farklı kulaklık var bu 5 oldu xD
  18. S

ARCTIC P12 Pro A-RGB tekli ve 3 lü

sogutma ve ses acisindan hangisi daha iyidir hocam sizin attiginiz mi konuda ki mi?
  19. S

🔥İndirim Hepsiburada 9Ay Taksitli RTX5070 Sistem 71K Dan 67K Düşmüş

bence de en azından biraz düşüp dengelenecektir 1775573652 en son ki vatan intel 245kf 5070 ekran 16 ramli 55k olan sistemi kaçırdıktan sonra bekleme tarafındayım, acil ihtiyacı olan yüksek taksit ihtiyacı olan bakabilir
Geri