Arama sonuçları: *

• Users: Merdo.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Merdo.

Bu Durumda 5070 mi 9070xt mi

DLSS 5 + MFG bütün özellikleri kullanmayı çok istiyorum dersen NVİDİA al hocam. Ben RTX 5080 aldım çok güçlü ve her özellik var. AMD 9070XT Saf kas gücü olarak çok iyi RTX 5070'yi katlar.
  2. Merdo.

Raijintek Cratos Kullananlar Deneyimlerinizi Merak Ediyorum.

Hocam kullan veya kullanma, bilgilisin diye etiket yapmıştım :D
  3. Merdo.

Enermax Revolution 1000w Sahipleri Bakabilir mi?

evet zamanında almıştım hocam 6 Bin liraya çok ucuzdu. Tabi o yıllar 6 bin TL pahalı geliyodu :D
  4. Merdo.

https://www.idefix.com/enermax-revolution-df-x-1200w-80-gold-full-moduler-120mm-fanli-argb-guc-kaynagi-ert1200ewt-p-7957286?vendorId=4637
  5. Merdo.

1200W olanını kullanıyorum mükemmel
  6. Merdo.

Yardım Beyaz Ekran Kartı Önerisi Lazım

5070Ti üzmez ama RTX 5080 alırsan uzun yıllardır kullanırsın düşüncesindeyim hocam. (Linç Gelmesin. :D )
  7. Merdo.

5700x ve 5060ti 16gb A Gecmeli Miyim?

DDR5 Geçmek için bir hayli bütçe ayarlamak gerekiyor hocam. DDR5 Ramleri zaten Hazır sistemler gibi fiyatları var mantıklı değil geçiş.
  8. Merdo.

YouTube Algoritma Düzeltme ve İzlenim Kazanma

Youtube zamanında tutturanlar için çok makul kazanç oldu yeni başlayanlar için öne çıkmak bir hayli zor diye biliyorum ama kendi düşüncelerinle bir şeyler yaparsan daha çok tutulur videoların
  9. Merdo.

Samsung G65b Mönitor Sorunu

2-3 yıl olmuştur hocam bayadır kullandığım bir monitördü hiç bir sorunu yok çok şükür ama bende olmadı diye sende olmaz diye bir şey yok bu şeyler şans işi gibi bir şey.
  10. Merdo.

Yardım Turknet Dev Zam | İnternet Sağlayıcısı Önerisi

SuperOnline Fiber candır.
  11. Merdo.

İncehesap Gaming Gecesinde Notorious OEM Sistem Alınır mı?

Ekran kartının üç fanlı olması bir tık daha iyi oluyor soğutması hocam ama iki fanlılar da kötü değil alınır Ramleri 16GB değil de 32GB yapabilirsen çok iyi olur dicektim 25 Bin lira + para istiyormuş hiç yapma 16GB haliyle yeterli olur gibi hocam.
  12. Merdo.

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Gönlünden hangisini daha çok alasın varsa onu al hocam
  13. Merdo.

Konforu güzel hocam Cloud 3 kullandım Cloud 3S Bluetooh özelliği var birde bir tık daha güzel ses veriyor diyolar.
  14. Merdo.

Öneri OLED Monitör Temizliği Nasıl Yapılır?

İçin rahat etmiyorsa iptal et hocam sonuçta para verip alıyoruz böyle şeyleri paramızı içimizin rahat etceği monitörlere harcayalım.
  15. Merdo.

Cloud 3S öneririm hocam eğer bütçen daha yüksek miktarlarda olsaydı kesinlikle Arctis Nova Pro Wireless önerirdim kendim aldım süper bir şey her EQ ayarı hazır kendin bir tık EQ ayarlarıyla uğraşırsan daha da mükemmel oluyor. Cloud 3S üzmez alabilirsin tabi istersen hocam :hoba:
  16. Merdo.

Gecikme süresi önemliyse kablosuz kulaklıklara bakmak saçma olur hocam her kablosuz kulaklık geçikmelidir Kablolu alabilirsin
  17. Merdo.

Öneri OLED Monitör Temizliği Nasıl Yapılır?

Oled monitörler hem yanma riski olduğundan dolayı hem diğer sorunlarla vs uğraşmamak için valla almadım hocam.
  18. Merdo.

Hangi Monitörü Almalıyım ?

En çok rekabetçi oynuyorsan 1080P monitör al hocam
  19. Merdo.

4k 360hz/1080p 680hz OLED Monitör Tanıtıldı

Oled monitörlere hiç sıcak bakamıyorum nedense çok güzeller ama eninde sonunda bir şey oluyor.
Geri