Arama sonuçları: *

• Users: Eren_Karakus
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Öneri ASUS VG249QL3A mi Lenovo R25i-30 mi hangisini almalıyım?

Çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyorum (valo cs gibi). Bu yüzden ghosting çok önemli. Hikayeli oyunlara da başlayacağım. Pivot özelliği şart 24 inç olması daha uygun olur. Fiyat bütçem maksimum 6000 TL Lenovo Legion R25i-30 Asus TUF Gaming VG249QL3A düşünüyorum, önerilere açığım, siz ne...
  2. E

PC ÇALIŞIYOR AMA AÇILMIYOR

Hayır eskisi gibi eğer rtx i açmazsam çalışıyor bu da kabul edilemez
  3. E

Yaptım fakat düzelmedi rtx i takmazsam çalışıyor
  4. E

Tamamdır sıfırlayın tekrar bios a girdim dahili gpu dediğiniz 4060 mı apu gpu mu bir de nasıl yapacağım
  5. E

Evet görüyor 1725278978 Hiç yapmadım nasıl yapacağım youtube da var mıdır
  6. E

Bilgisayarı kullanıyordum ekran gitti bekledim biraz sonra RESET tuşuna bastım bilgisayar açılırken GİGABAYT logosu geldi ve dondu her kapa aç yaptığımda orada donuyor alt tarafta bios setup Q flash boot menu yazıyor ne olduğunu anlayamadım Anakart A620M S2H Ekran kartı 4060 ti İşlemci 5 7600
  7. E

apu gpu %100 harici gpu %25 çalışarak 10 fps veriyor

sistem yapılandırmasından cpu mun çekirdeğini 12 yapınca bi anda eski haline ama neden olduğunu hala anlamış değilim 1724420107 sorunu hallettim fakat nasıl yaptım emin değilim siz yinede tahmininizi yazın ryzen 5 7600 rtx 4060 ti 16 gb a620m s2h 16.2 ram
  8. E

PC özellikleri yazayım mı
  9. E

DÜN hiçbir sorun yoktu bu gün bilgisayarı açtığımda gereksiz bi kasma vardı tarayıcıyı açtığımda apu gpu sürekli %100 e çıkıp %30 a düşüyor. Valorantta normalde 350 400 fps alıyorken bu gün 10 fps de takılı kalıyor ve kımıldamıyor. apu gpu kullanımı %100 e çıkıyor ve harici gpu da %20 ye...
  10. E

Ryzen 5 7500f - RTX 4060 AM5 toplama sistem.

SSD olarak MLD almamanızı öneririm. arkadaşımda var ilk aldığında ssd nin değerleri internette yazandan daha fazla çıkmıştı. Aradan 1 yıl bile geçmemesine rağmen değerler yarısından daha az a düştü. Oyunlarda takılmalar, bilgisayarının donması gibi sorunlar ortaya çıktı. Bilgisayar parçaları da...
  11. E

Çözüldü✓ WİN 11 KURARKEN RESET ATTIM ŞİMDİ KURULMUYOR

Hmm bi deneyeyim teşekkürler 1718066014 Teşekkürler deneyeyim
  12. E

Orada çıkmıyor 1718039225 Orada çıkmıyor
  13. E

Öyle bir ekran a bile gelemiyorum
  14. E

Arkadaşlar ilk pc mi aldım win 10 dan 11 e yükseltiyordum. Rgb yerine RESET e bastım şimdi ise "Ne yazık ki Windows 11"i çalıştırarak çalıştıramayanı belirlemede sorun yaşıyoruz. Lütfen Kurulumu kapatıp yeniden deneyin" yazıyor ve hiçbir şekilde kurulmuyor. İSO yu sildim yükledim tekrar...
Geri