Arama sonuçları: *

• Users: DropX2
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. DropX2

Yardım GamePower Fujin Pro sürücü kullanamıyorum

ben fujin pro kullanıyorum bendede mavi ekran sorunu var kulaklığı aldığımda herhangi bir sorun yoktu ancak şuan sürekli mavi ekran yiyorum ve görev yöneticisinden uygulamanın servisini kapattığım zaman mavi ekran yemediğimi fark ettim şuan bütün driverleri sildim tekrar deniyeceğim eğer sorun...
  2. DropX2

Yardım İphone 12 almayı düşünüyorum

tamam teşekkürler.
  3. DropX2

iphone 12 de pil sağlığını yüksek tutmak için şarjı en fazla %80 ayarlayabileceğim bir uygulama veya yazılım varmı telefonun kendi ayarlarından yapılmıyormuş
  4. DropX2

haklısın 3k para değil üretim şansına bağlı olduğunu bilmiyordum arkadaş 6 ayda %90 altına indirmiş konuştuğu apple operatörü devir sayısına göre gayet normal demiş pil sağlığı ilk 3-4 ay düşmemiş sonra birden azalmaya başlamış ayrıca diğerlerinin dediği gibi iphone 12 biraz eskide kaldı hala...
  5. DropX2

sakın alma pişman olursun benim bir tanıdığım almıştı 6aydı pil sağlığı %90 a düştü bataryası aşırı hızlı bitiyor yetkili servisle konuşmuş normal demişler batarya değiştirme ücreti 3k kesinlikle değmez tabi sana kalmış bişey
  6. DropX2

Dolandırıcı mail bilgisayara erişebilir mi?

hiç bir şey olmaz merak etme maili atan kişiyi rapor et yeter.
  7. DropX2

wifide 100mbs kabloyla pc ye bağlayınca 10 mbs anca gözüküyor

1Mbps = 0.125MB/s ediyor benim internetimde 100mbps herhangi bir siteden internet testi yaptığımda ortalama sonuç 12.5 MB/s oluyor arkadaşında dediği gibi anakart ile ilgili bir sorun olabilir
  8. DropX2

Gamepower Bull T10 180hz monitör Ekran gidip gelme sorunu

ayını sorun bendede var iade etmeni öneririm
Geri