Arama sonuçları: *

• Users: lord haci
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

xdrive atak vs xdrive akdeniz?

Hocam şu gereksiz toxic ucubeliğe gerek yok sanki şu forumda toplamda 10 mesajım yoktur. Ne nerde bilmiyorum bile özürde diledik daha ne uzatıyosun
  2. L

afedersiniz farkında değilim nasıl düzeltebilirim
  3. L

Merhabalar. Uzun süre pc başında kalma sonucunda belim isyan etmeye başladığı için bir süredir konforlu bir oyuncu koltuğu arayışındayım. Bu konu maalesef çok meşakkatli çünkü illaki her koltukta problem yaşayan bir sürü insan çıkıyor. Dolayısıyla alternatif koltuk önerisi istemiyorum. Size...
  4. L

DeepCool LS520SE Fanları ses yapıyor

Bu forumda aynı problemi yaşayıp Tr yetkili firmadan dönüş alamayan bir arkadaşı görmüştüm yakın zamanda. Bende bu sebepten direkt olarak deepcoola yazdım. Kendileri maille çok hızlı dönüş yaptılar. Gerekli bilgileri kendileriyle paylaştım. Fanları yollayacaklar ancak çinden gelecekmiş. 15-25...
  5. L

Deepcool fanları açılmaya çok müsait değilmiş anladığım kadarıyla. Elimde kaldı maalesef. Firmayla iletişime geçmek dışında yapılacak bir şey kalmadı
  6. L

Deneyeceğim hocam ama kasayı yere yatırdığım an ses kesildi. Yağ ya da fan sorunu olsa yine de ses devam etmez miydi?
  7. L

Merhaba. Bahsi geçen sıvı soğutmayı alalı 9 ay civarı oldu. Şu ana kadar bir sıkıntı yoktu ancak bugün ilk defa God of War oynamak için oyuna girdiğimde, işlemciye yük bindiği gibi fana bir şey takılır gibi bir sesle karşılaştım. Daha sonra videodaki gibi Prime testiyle tam yükte aldığım sesi...
Geri