Arama sonuçları: *

• Users: cnrtpts
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. cnrtpts

RC ARABA İÇİN DC MOTOR

ARKADAŞLARLA BERBAER OKULDA BİR PROJEYE BAŞLADIK 4 ADET RC ARABA YAPMAMIZ LAZIM ARABALAR İÇİN SARI MOTORLARI KULLNAMAK İSTMEİYORUZ ONUN DIŞINDA 200 RPMLİK 300 TL'ye MOTORLAR BULDUK FAKAT BU DA MALİYETİ ÇOK ARTTIRDI 250-400 RPM ARASI DC MOTOR ÖNERİSİ LAZIM
  2. cnrtpts

Yardım Tahmini bir rakam söyler misiniz kaça satılır bunların hepsi ?

parçalar temizsse 14-15 e gider bence
  3. cnrtpts

CANON MP235 SATILIR MI?

elime CANON MP235 model bi yazıcı geçti herhangi bi parasl değeri varmıdır kullanılır mı hala satılırsa kaça satılır?
  4. cnrtpts

15-20K ARASI TELEFON ÖNERİSİ İKİNCİ ELDE OLUR

Yeni tlefon almayı düşünüyorum 15-20 arası bütçem var
  5. cnrtpts

ARCTİS NOVA 1 MİKROFONUM BİR ANDA ÇALIŞMAMAYA BAŞLADI

Kulaklığı alalı 3-4 ay oldu bu süre içinde sorunsuz çalıştı performansından da memnundum ve şimdi bir anda mikrofonu çalışmamaya başladı steelseries gg uygulamamsını silip yükledim,driverlarımı güncelledim fakat hala mikrofonum çalışmıyor.
  6. cnrtpts

Çözüldü✓ EKRAN KARTIMI YÜKSEK SICAKTA KULLANMAK

EKRAN KARTIM MACUNU DAHA YENİLEMEDİĞİM İÇİN 83-84 DERECLERE GELİYOR,MACUNU DEĞİŞTİRMEME 10 GÜN FLN VAR , BU SÜREDE EKRAN KARTIMI KULLANMAYA DEVAM EDERSEM KARTA ÇOK ZARAR VERİRMİYİM?
  7. cnrtpts

Bilgisayarımı satmak istiyorum kaç eder

ASUS ROG STRİX RX580 8GB 256BİT GİGABYTE H410M-V2 GSKİLL RİPJAWS 16GB RAM İ3 10100F İŞLEMCİ 700W 80+ RAMPAGE PSU 1TB GİGABYTE AOURUS (4600-5000) M.2 SSD 500 GB KİOXİA SATA SSD RAMPAGE SHİVA KASA
  8. cnrtpts

RX580 EKRAN KARTI ISINMA SORUNU

8 ay oldu sanırım ama işlemciye,ekran kartıma herhangi bir termal bakım yaptırmadım
  9. cnrtpts

orda da 81-83 civarı gösteriyır çok bi fark yok
  10. cnrtpts

3 fanlı ASUS ROGSTRİX RX580 kullanıyorum son zamanlarda çok büyük ısınma sorunları göreye başladım 83-85 derecelere geliyor hemde CİV6 altı gibi çok yüklenmeyen oyunlarda bu sorunu nasıl çözebilirim?
Geri