Arama sonuçları: *

• Users: emirkcby
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Çözüldü✓ Masama hangi monitör standı uyar?

sorununu nasıl çözdün?
  2. E

Bu masaya hangi monitör standı uyar?

merhaba bu masalardan birine sahibim ve monitör standı almak istiyorum ama arkasında herhangi bir açıklık olmadıgından dolayı baktığım standlar olmuyor acaba üst raftan sabitleyebildiğim bir monitör standı var mı?
  3. E

İstediğim fps'yi alamıyorum

Çok sağolun yorumunuz için ama bunu denemiştim fakat gözle görülür bir değişiklik göremedim. diğer oyunlarda da yaşadığım için garipsedim, peki ekran kartını full performans da nasıl çalıştırabilirim biraz can sıkıcı bir durumda?
  4. E

ultra ayarlarda 1080p oyun şuanda. ultrada aldığım fps lowa geçince aynı sadece ultrada oyun daha akıcı gidiyor
  5. E

Bilgisayarı daha yeni aldım eğer sorunum düzelmez ise son çare olarak atıcağım.
  6. E

Merhaba i5 12400f ve rtx4060ti OC 8gblı bir sistemim var bilgisayarı vatandan topladım, testlere baktığımda benim sistemdan daha kötü sistemlerde rust ultra grafiklerde 130fps alabiliyorken bende 100fps alıyorum ve takılmalar yasıyorum (oyunda grafik değiştirince fps'e değişmiyor) herhangi bir...
  7. E

16000-18000 sistem önerisi

bütçem 15kdan 18k ya kadar sadece sistem alacağım işlemci amd olursa iyi olur teşekkürler.
Geri