Arama sonuçları: *

• Users: healife
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

İTOPYA`YA GÜVENMEYİN UZAK DURUN!

Hocam elimde whatsapp konuşmaları dahi mevcut. Bana yaptıkları muameleyi bir görsen ağzını bozarsın. bak ne demişim adamlar bana jelatini sökmeden 2.ye hiçbir şey olmamış gibi gönderiyor diyorum sen de bana müşteri memnuniyetinden bahsediyorsun. Komik...
  2. H

Evet hocam programa giremiyorum undervolt yapacaktım güncelleyip yeniden bakacağım 1721337344 evet hocam 3d üzerine profesyonel şekilde çalışıcam
  3. H

İtopya’dan aldığım 'Kendin topla' bilgisayar sistemiyle ilgili ciddi sorunlar yaşadım. Sistemi aldıktan sonra, ekran kartını taktım ve bilgisayarı açtım, ancak fanlar anormal derecede hızlı çalışıyordu ve sıcaklık 90-100 derecelere ulaşıyordu. Müşteri hizmetleri ile iade için iletişime...
  4. H

i9 14900 için 360 mm sıvı soğutma önerisi

Hocam Hocam peki site olarak nereden almamı tavsiye edersin. Aldığım kasaya uyumlu mudur birde?
  5. H

i9 14900 için 360 mm sıvı soğutma önerisi

Merhabalar arkadaşlar yeni sıvı soğutmamı değiştireceğim. i9 14900ks işlemci satın aldım. soğutma kısmını hafife alarak kötü bir sıvı soğutma tercihi yaptım. Farklı bir ürün ile değişiklik yapacağım. Bunun için de birkaç ürün marka araştırması yaptıktan sonra bu iki ürünü buldum. Hangisi daha...
  6. H

Armoury Create Fan Bölümü Gözükmüyor

Arkadaşlar yeni topladığım bilgisayara armoury create indirmem gerekiyordu. Ancak İndirip kurduktan sonra fanlarım program üzerinde direkt gözükmüyor. 7 adet fan var kasada 3 ön, 1 arka ve sıvı soğutmanın 3 fanı olmak üzere. Hiçbir uygulamada çalışmadan fan sesleri çok fazla çıkıyor. Biosta...
  7. H

Yardım İ9 14900 6.0 GHz işlemcisi sıcaklık derecesi çok mu yüksek?

Peki hocam AMD nin 7950x3d işlemcisini önerir misin? Render olarak tek çekirdek oluyor ancak benchmark daki yeri iyi
  8. H

Peki abi sistem için belki bilgin vardır. Blender için AMD 7950x3d işlemcisi destekliyor mu hem ekran kartı hem de işlemciyi aynı anda? 1718401740 Hocam sıcaklık değerleri ne düzeyde acaba? Gerçekten sıcaklık konusunda çok hassasım. Blenderda vs. Kullanacağım belki unreal a da giriş...
  9. H

Hocam şimdi görebildim kusura bakma. Hemen okuyup dönüyorum 1718398353 Hocam gerçekten ihtiyacım var duruma göre değişim uygulayabilirim. Zaten bayram arası olduğu için herhangi bir işlem olmayacak. Instagramdan konuşabilir miyiz eğer uyarsa detaylıca İnsta: healife16 bı mesaj atmanız yeterli...
  10. H

hocam nesi eksik nesi fazla? Açıklayabilir misiniz acaba. Sistemi direkt en baştan da dizebilirim
  11. H

Hocam ne demek istiyorsunuz??? Eğer bir tavsiyeniz varsa söyleyin eğer ciddiyse değişim yaparım henüz hazırlık aşamasında. Rica ediyorum düzgün mesaj yazalım.
  12. H

Eyvallah hocam 1718364746 Sıvı soğutma önerdiler ekstra kasada da 3 fan bulunuyor. Yeterli işimi görür dedim de eğer sıcaklık artışı olursa dediğin gibi yan kapakları açarım teşekkür ederim hocam
  13. H

Bunu nasıl yaptığını anlatabilir misin hocam ?
  14. H

Hocam neden ki birçok arkadaşım ile görüştüm. Okuldan profesyonel olarak çalışan hocalarım ile görüştüm. Bilgisayarcı arkadaşım ile görüştüm. Kusura bakmayın ama para yanlış ellerde demeniz hiç hoş değil. Ben yıllarca bunun için çalıştım. Eğer varsa daha iyi tavsiyeniz söyleyin. Atılan sistemde...
  15. H

Hocam benim amacım burda olabildiğince yüksek grafiklerde oyun oynamak vs. Değil. Öyle 4k ayarda rdr2 oynamak falan pek benlik değil. Sadece render tarafında işimi görsün yeterli. Ben daha çok ne kadar süre kullanabilirim ona bakıyorum. 5 10 sene kullansam bana yeterli
  16. H

Oyun yapmıyorum genellikle realistik ortamlar, modellemeler, prodüksiyon ortamlar vs. Yapıyorum 1718345808 Ne kadar bir süre freelance olarak birkaç iş aldım ve eski sistemim elektrik kesintisinden dolayı yandı. Onları bekletmek istemiyorum. 1718345869 Peki sıcaklık konusunda ne düşünüyorsunuz...
  17. H

100 bin TL'ye aldım tüm sistemi. 1718345606 Hocam aslında işim hem grafik tasarım hem de 3d artist olduğum için gerekli önceki sistemim elektrik kesintisinden dolayı yandı.
  18. H

Neden hocam açıklayabilir misiniz
  19. H

Arkadaşlar merhabalar çok ciddi bir konu üzerinde sorum olacak. Her yerde i9 14900 6.0 GHz üzerinde ısı değerinden dolayı şikayetçi olanlar var. ben de bir sistem topladım. Bu sistemi 3d render işlerim için kullanacağım. Tavsiye eder misiniz işlemciyi hızlı dönüş sağlayabilirseniz çok mutlu...
Geri