Arama sonuçları: *

1. O

2500TL KLAVYE ÖNERİSİ

nasıl olacak o anlatır mısınız
  2. O

2500TL KLAVYE ÖNERİSİ

CS2 gibi fps oyunları oynuyorum , tercihen rgbli ve mekanik olsun istiyorum , aklımda aula f75 almak var . Sizin bildiğiniz daha iyi alternatif ve bilinir bir marka model var mı ?
  3. O

NVİDİA MASAÜSTÜ RENK AYARLARI OYUNLARDA GEÇERLİ KALMIYOR

merhaba,nvidia control panel üzerinden kendime göre yaptığım renk ayarlar(aydınlık ayarlama,digital vibrance vb.) cs2 gibi oyunlarda geçerli kalmıyor, alt tab atıyorum geri geliyor ancak 15-20 saniye sonra tekrar eski soluk renklere dönüyor
  4. O

STEEL SERİES PRİME + MOUSE BAZI YERLERDE TAKILIYOR

steelseries prime + kablolu mouse mousepadde bazı yerlerde takılıyor, çözüm için her zaman farklı bir usbde kullanmam gerekiyor , bunun çözümü var mı
  5. O

SADECE VİDEO İZLERKEN NESNELERİN KENARLARINDA ÇIKAN YEŞİL KARELER

nereden açık olabilir NVİDİA denetim masasından mı
  6. O

SADECE VİDEO İZLERKEN NESNELERİN KENARLARINDA ÇIKAN YEŞİL KARELER

Merhabalar Monitörüm LG 24GN60R-B Ultragear 23,8" 1ms 144Hz Full Hd IPS Gaming Monitör , ekran kartım RTX4060Ti gigabyte eagle , sadece video izlerken nesnelerin köşelerinde bazen tat kaçırıcı yeşil pixeller çıkıyor, bu konu hakkında bilgisi olan var mı (sadece video izlerken karşıma çıkıyor ...
  7. O

Yardım ETS 2 FPS LİMİTİ KALDIRMA

bence kaldırmana gerek yok sen 5000 fps de alsan 200 fps de alsan sadece 144 fps alabileceksin
  8. O

600tl CİVARI KULAKLIK ÖNERİSİ

600tl kulaklık önerisi , kablo uzunluğu minimum 150cm olmalı , önerilerinizi bekliyorum.
  9. O

Rtx 4060ti 3fan kasa önerisi

Colorful İGame RTX4060Ti 3FAN ekran kartının sığabileceği uygun fiyatlı micro atx kasa önerir misiniz ?
Geri