Arama sonuçları: *

• Users: Ali solmazz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Tellefonum suya dustu (Redmi note 8)

Anladim. Benim yapabilecegim bir sey mi yoksa bir uzmana goturem mi? Ve acele etmem gerekiyor mu
  2. A

tamamdir. O zaman yarin içine koyup bekliyecem. Ya da tamirciye hemen goturmem lazim mi? Kusura bakmayin biraz panik oldumda cunku icindeki fotolarin hic yedegi yok 4 yillik lise anilarimin hepsi gider diye korkuyorum
  3. A

Saf suya, büyük temizlik kovasina su dolduruyordum. Oraya düşmüş. İçinde herhangi bir temizlik ürünü koymamıştım sadece çeşme suyu vardi Tamam ama pirinç çok yok. Akşam olduğundan alamıyorum. Sabaha kadar beklerse sorun olur mu bide içindeki fotoğrafların zarar görebilir mi
  4. A

Saf suya, büyük temizlik kovasina su dolduruyordum. Oraya düşmüş. İçinde herhangi bir temizlik ürünü koymamıştım. sadece çeşme suyu vardi
  5. A

İyi bayramlar, bugün tellefonumu ,redmi note 8, suya düşürdüm. Eskiden bir kaç defa daha düşmüştü ama sorun olmamıştı. Bu sefer ise siyah ekran verdi. bende hemen kuruladım, sildim ve açmayı denedim. Tuşa basılı tuttuğumda ekran titriyor yukarda beyaz imleç yanıp sönüyor ama ekran açılmıyor...
Geri