Arama sonuçları: *

• Users: horror_text
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. horror_text

Yardım Gigabyte G25F2A VS Lenovo Legion 25-10

Lenovo 25-10'u aldım, renk ayarı olan veyahutta yapan arkadaşlar paylaşırsa iyi olur.
  2. horror_text

180'den tekrar 180'e pek geçmek istemiyorum işin gerçeği, 2K hikayeli oyunda da yüksek FPS alabileceğimi düşünmüyorum elimdeki sistemle (İ5-12400F RTX 4060 kullanıyorum) 1775223961 Önerebileceğiniz renk ayarları veya genel ayarlar var mı?
  3. horror_text

Bazı forumlarda renkleri çok soluk demişler sizce renk olarak tatmin eder mi? MSI G2412F'den geçiş yapacağım.
  4. horror_text

Konu güncel
  5. horror_text

Bütçem en fazla 7 bin, bu iki monitör arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Çoğunlukla FPS türü oynuyorum arada hikayeli oyun oynuyorum...
  6. horror_text

🔥İndirim Claw's Titan X1 Gaming Mouse 320 TL 🔥

Alınır mı sizce fiyatı makul geldi optiği falan nasıldır?
  7. horror_text

Yeni sistemde fazla ram tüketimi.

Bilgisayarı alalı daha 1 ay olmuyor, internet üzerinden herhangi bir şey indirmedim virüs vs. Olamaz, Norton antivirüs aşırı derecede ram kullanıyor şuan bilgisayar boşta olmasına rağmen %70 ram kullanımı var 4 GB'ını Norton antivirüs ekstra %15 de işlemci kullanıyor nedeni nedir nasıl kapatırım.
  8. horror_text

RTX 4070 Super hazır sistem karşılaştırması

7 bin TL'lik bir farka değmez bence, üstüne biraz daha koyup ileride özelleştirme yaparsınız az para değil 7 bin.
  9. horror_text

GÜNLÜK 40KM İLE KAÇ KİLO VEREBİLİRİM?

O zaman 2000 kalori idealdir sizin için diye düşünüyorum genç yaşta vücut ne yerseniz yakıyor, 3 aşağı 5 yukarı olabilir ama 2100 kaloriyi geçmeyin.
  10. horror_text

GTA 5 mi The Witcher 3: Wild Hunt

Kişiden kişiye değişir tabi ama ben Witcher serisini komple oynamanızı tavsiye ederim
  11. horror_text

Zamanla alışırsınız 2 gün yarım saat 40 dakika atlayın sonradan sizde yapabildiğinizi görürsünüz ben 1500 kalori civarı dedim ama kaç yaşındasınız ona göre bi öneri yapayım
  12. horror_text

Günlük 700 kalori ile bırak kardiyo yapmayı dışarıda 1 saat dolaşsan gözlerin kararır hocam bünye kaldırmaz 1500 kalori civarı yeterli olacaktır size, bisiklet bence vakit kaybı onun yerine ip atlayın hem kaslarınız sıkılaşır hemde yağ kaybınız olur.
  13. horror_text

Çözüldü✓ İşlemci Isınma Problemi

Biraz risk alın bence hocam, sistem için fazlasıyla kötü bu sıcaklıklar sonradan iş çıkarır.
  14. horror_text

Çözüldü✓ İşlemci Isınma Problemi

Değerler normal değil hocam bi bakıma yollayın güvenilir bir yere, bakımlarını yapsın. Havada sıcak onun da etkisi vardır ama 95 derece anormal.
  15. horror_text

steam aile paylaşımı

Ayarlardan beta sürümünü seçmeniz lazım yaptınız mı eğer tam yapamadıysanız bu video işe yarıyor.
  16. horror_text

sizce bu pc bu fiyata değer mi

Bu fiyata pahalı, vatana gelen sistemleri takip edin bu fiyatlara DDR5 sistem alınıyor.
  17. horror_text

20 bin tl ye hazir sistem

Bence bekleyin hocam, SSD PSU değişince 21K oluyor zaten birde İ3 önermiyorum ben hele hele 14. Nesil, gaming gecesindeki sistemleri falan da takip edin
  18. horror_text

Yardım RTX 4060 mi RX 6750 XT Hangisini tercih etmeliyim?

Hazır sistemde alacaksan hangisi ucuzsa onu al, sadece ekran kartı alacaksan 6750XT al taş gibi ekran kartı.
  19. horror_text

4060Tİ MI YOKSA 3080 2.EL TEMİZ Mİ ?

Bu iki karta göre daha iyidir taş gibi ekran kartı, tabi bu iki karttan birini alıcam diyorsanız 3080 alın dediğim gibi...
  20. horror_text

4060Tİ MI YOKSA 3080 2.EL TEMİZ Mİ ?

O zaman direk 3080 alın hocam.
Geri