Arama sonuçları: *

• Users: Doruk1453
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Doruk1453

Tabletin çok yavaşladı

Hangi cihaza geçmem iyi olur pek bir bütçem yok şuan oyunlarda afk kalmak için kullanıyorum 30fpsde
  2. Doruk1453

Tabletin çok yavaşladı

İki kere yaptık olmadı ilk başta hızlı oldu bi sonra uygulama olmamasına rağmen kasmalar oldu
  3. Doruk1453

Tabletin çok yavaşladı

Tabletimin modeli:Lenovo M8 Ram:3GB İşlemci:mediatek helio A22 Hafıza:32 GB Normalde fazla kasma donma olmazdı son 5-6 aydır kasmaya başladı şuan kullanılabilir durumdan çıktı direk kasmalarla açılıyor yeni tablet alacak pek durumum yok sizce ne yapmalıyım bu sorunu çözebilmek için
  4. Doruk1453

Ofis masaüstü bilgisayar önerisi

Ofis bilgisayarı ihtayıcım var bütçem fazla yok maximum 8K olur sizce iyi bir ofis bilgisayarı gelirmi (oyun oynamayacağım ama ufak tefek oyunlarda açaçak bir işlemci lazım)
  5. Doruk1453

Yardım Laptopuma yükseltme yapacağın

Sence yeni bir laptop almalımıyım 1723059401 Oyun açmıyor :D çünkü Googlela bile girmek 1.5 saat sürüyor tek roblox açıyordu oda engel yedi zaten
  6. Doruk1453

Yardım Laptopuma yükseltme yapacağın

Model:HP 655 notebok Anakart;HP Compaq cq58 İşlemci:AMD E1 1200 Ekran kartı:AMD HD 7000 Ram;4 GB DDR3 1600 MHZ ram Hafıza:120GB çöp HDD Yükseltme yapacağım böyle 1.5-2 bin TL'ye ek 4 GB ram HDD'yi çıkartıp Samsung'un 240GB ssdsini takacağım pek oyun oynamam Minecraft 1.8 falan oynuyorum FPS ve...
  7. Doruk1453

❌ ROBLOX YASAKLANDI ! ❌ DİSCORD POTADA !

Umarım trol yapıyorsundur
  8. Doruk1453

20-22K sistem önerileri

Bütçe 20K üstüne bi miktar ekleme yapılabılir ekran kartı nvida işlemci farketmez ama AMD tarafındayım ilerde yükseltme yapmak için
  9. Doruk1453

Merhabalar 20K bütçe var sistem önerisi yaparmasınız

Öncelikle şunu söyleyeceğim arkadaşım için öneri istiyorum bilgisayarda Yayın YouTube işleri ve oyun oynayacak bu yüzden ekran kartı Nvidia olsun istiyor işlemci yükseltme konusunda sıkıntı çekmesin diye AMD olsa daha iyi olur yinede siz daha iyi bilirsiniz tam 20 bin olmak zorunda değil bı...
  10. Doruk1453

Yardım cpu sıcaklığı nasıl düşeririm?

Zormalamaman lazım işlemciyi soğutucu alana kadar
  11. Doruk1453

Resimdeki işlemci sokete hangi işlemcileri takarım

Tm teşekkürler
  12. Doruk1453

Resimdeki işlemci sokete hangi işlemcileri takarım

Bende ilk kez gördüm 🤣 benim laptopun anakartının bir modeli 1722940715 bende anlamdım 1722940763 HP Compaq cq58 1722940851 Notebook zaten HP 655 notebok anakartı bende bunun bir farklı modeli var ama bunu ilk kez görüyorum
  13. Doruk1453

İntl i5 12400f yoksa amd5 5600 mü dah iyi ve perfrmans konuunda kaç fps fark olr

Şimdi önceden söylüyim nerdeyse hiç anlamam ama AMD işlemci için daha iyi bir soğutmaya ihtiyacın olduğunu söyleyebilirim fakat işlemciyi ilerde yükseltmek istersen intelde daha pahalıya patlar ama bence i5 12400f daha iyi
  14. Doruk1453

Çok uyguna bilgisayar

İşte sorunda bu birikterecek bir para yok çocuğun babası abisi ablası destekledi 5'er bin lira bir abiside ben tamamlarım diyor çocukta abartı pahalı bir şey istemiyor evde monitör klavye mousesi zaten var
  15. Doruk1453

Fazla RAM laptopu yakar mı

Tm teşekkürler zaten maximum 8 yapmayı düşünüyordum 1722870347 Hiç sorma ilk başta ben bilgisayardan anlarım dedi bana iki üç parça attı o parçaların dışında bir şey sorduğumda o parçaları almam gerektiğini aksi takdirde en az 50 bin lira ödemem gerektiğini söylemişti (2021 sonu) iyiki almamışım...
  16. Doruk1453

Çok uyguna bilgisayar

Bütçe tam belli değil arkadaşım PC toplamak istiyor bütçe Bi 10 bin oluyor 1 saat sonra 15 tekrar sorduğumda 20 iki gün sonra 13 diyor ama pek birşeye ihtiyacı yok giriş seviyemsi bir şey olsun ne kadar f/p olursa onun için o kadar iyi
  17. Doruk1453

Fazla RAM laptopu yakar mı

Şimdi benim 12 yıllık bir laptopum var 4 GB rami var ram takmayı düşünüyorum boşta 1 slotu var arkadaşıma ek 4 GB ram takarım dedim anakart yanar dedi peki bunun bir sınırı varmı
  18. Doruk1453

15K'ya sistem önerisi

Arkadaşım PC almak istiyor monitör klavye mouse zaten var PC önerileriniz lazım
  19. Doruk1453

Yardım Tlauncher Gibi Launcherlara Nasıl Mod Kurabilirmiyim?

Harbiden baya üşenmedem yardımcı olmaya çalışmışsın öncelikle çok teşekkür ederim ama Tlauncherı indirme sebebim daha ilk bunu görüyor olmamdı zaten ortalama bir PCnin yanından geçemez bir laptopum var daha önce ben hiç kullanamıştım ondan sorayım dedim tekrardan çok teşekkürler
Geri