Arama sonuçları: *

• Users: ayıbogan02
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Papara bakiyem olmadıgı halde yükleme yaptı

hocam ortada hesapta para yok ve gönderdigime dair bi transfer ve ya belge uygulamada gözükmüyor 1748201304 su an beklemedeyim hocam cevremde cogu bankaya borcu olan kisiler hic bisey olmayacagını ilerde uzlasma olursa belli miktarını odersem sıkıntı olmayacagını soyluyor
  2. A

buyrun hocam 1747758784 bi kac islem yaptım bazılarında red yedi bazılarında ise ödedi garip bi sekilde
  3. A

anladım hocam teşekkür ederim
  4. A

hocam paparayı ön ödemeli kart olarak bildigimden sorunun siteden kaynaklı oldugunu düsündüm ve tüm parayı sitede botlara bitirdim borcu odersem bi sorun kalmaz diye dusunuyorum
  5. A

forumda biri uzlasma yapmayacaklarını sitenin acıgını kullandıgımı soyledi yine iletisime gecerim
  6. A

bu arkadasımın benim 60k bide 3d dogrulama yaptım bakiye yoktu ama yinede cekti
  7. A

bana mail gelmedi aradım 60k borcumun oldugunu hesabıma bloke koyuldugunu soylendi attıgım ss de arkadasımda benımle aynı seyi yaptı ona gelen mail bu 1747754424 bende 3 senedir kullanıyorum hic boyle bi sorun yasamadım
  8. A

hacı site bloke koyunca kimligimle beraber fotografımı ve kart fotosunu istedi bende oyle olunca sitede random savaslara girip bitirdim parayı 1747588122 otorizasyonlu islem diye geciyor galiba yurt dısı sitelerinde para hesaptan gec cekiliyormus borc işini 3 senedir hic duymadım 1747588141...
  9. A

teşekkür ederim hocam gecen güzel olsun yapabilecegim bisey var mı
  10. A

18 yasındayım sistemimi satıp öderim herhalde 4070 super var
  11. A

60k tutarında ödemek zorundayım galiba
  12. A

neyin ss ini atayım hocam 1747516665 burda yapabilecegim herhangi bir savunma yok mu hocam 1747516684 tamamen siteden kaynaklı oldugunu düsünüp yaptım paparadan kaynaklı oldugunu bilsem atmazdım bile
  13. A

imkansız iste her iki tarafta hatalı oldugundan uzlasma yapamaz mıyız 1747516036 gecen kuveyt turk hesabı actım bloke yer o zaman
  14. A

evet iste bende bunu anlamadım paparanın hatası olmalı
  15. A

icralık ne olur hocam en fazla üzerimde bisey yok 1747515747 bende anlamadım hocam maalesef 1747515771 iste dolar üzeri kasa actım site acıgı diye dusunmedim fazla
  16. A

cs kasası actımda iste 300 400 dolardan sonra site bloke koydu cekemedim skinleri sonra dümenden yükleyip kasa actım
  17. A

3d secure varda iste 3 senedir kullanıyorum para olmadıgında reddediyodu bu sefer boyle oldu
  18. A

hukuki yollarla en fazla ne olur bide fiyat konusunda bi uzlasma yapabilir miyiz hocam
  19. A

bildigim kadarıyla paparada kredi sistemi yok yani burda her iki tarafta hatalı olmuyor mu 1747515329 60k civarı
  20. A

ggdrop sitesine para atmak istedim ve belli bi tutar(bakiyem yetiyor)yükledim ve hesabımdan kesmedi bende bunu görünce ggdrop sitesinden kaynaklı sorun oldugunu düsünüp bakiyem olmadıgı halde fazlasıyla yatırdım ve papara benden kullandıgım bakiyeyi borc olarak gösterip geri istiyor ne yapmam...
Geri