Arama sonuçları: *

1. E

Bu Sistemlerden Hangisi Alınır ?

önerebileceğin bir sistem varmı ?
  2. E

Bu Sistemlerden Hangisi Alınır ?

bu sistemlerden hangisi alınabilir bütçe 65 bin tl kasalara bütçeyi çok aşmadığı sürece geliştirmeler yapılabir.
  3. E

Bu Fiyata Bu Sistem Alınır mı ?

toplu sistem indirimi mi yoksa malzeme indirimi gibi falanmı ekran kartı ram fln
  4. E

b 😃 bilgisayardan fln çok anlamıyorum, bğtçem 62-65 bin civarında. monitör mouse falan her şey var. bana önerebileceğin bir sistem varmı?
  5. E

oyun için ve yazılım için bu fiyat bandında bir kasaya ihticım var. bu bilgisayar alınabilrmi sizce?
  6. E

PC Oyuncu Kasa Önerisi Olan Varmı

kendime oyun oynamak için ve yazılım için bir bilgisayar toplayacağım. bütçem 60 bin tl (biraz üstüne çıkılabilir) hem oyun için hem yazılım için kullanacağım alacağım bilgisayarı. toplama bilgisayarlar çok pahalıya geliyor gördüğüm kadarıyla, toplu kasa almak daha mantıklı gibi sanki, çok...
  7. E

Yeni Bir Bilgisayar Kasası Alacağım Önerileriniz Nelerdir?

çok anlamlıyorum, oyun ve yazılım ( ağırlıkla oyun) için en iyisi hangisi olur?
  8. E

2. el almayı düşünmüyorum yinede tavsiyen için teşekkür ederim.❤️
  9. E

kendime oyun oynamak için ve yazılım için bir bilgisayar toplayacağım. bütçem 60 bin tl (biraz üstüne çıkılabilir) hem oyun için hem yazılım için kullanacağım alacağım bilgisayarı. toplama bilgisayarlar çok pahalıya geliyor gördüğüm kadarıyla, toplu kasa almak daha mantıklı gibi sanki, çok...
  10. E

Poco f6 90 fps den 60 fps düşüyor

Cihazım poco f6 512gb depolamalı modelinden telefonda call of duty mobile oynarken yarım saat falan 90fps veriyor ve sonra 60 fps iniyor ve arkada soğutucu olduğu halde. Neden böyle oluyor pil kısmına geldiğimde, pil tüketen uygulamalar diyor temizle diyorum yeniden açılıyor arka plan işlem...
  11. E

Cihazım poco f6 oynadığım oyun 90 fps fakat 60 fps oynatıyor

Cihazım poco f6 512gb depolamalı modelinden telefonda call of duty mobile oynarken yarım saat falan 90fps veriyor ve sonra 60 fps iniyor ve arkada soğutucu olduğu halde. Neden böyle oluyor pil kısmına geldiğimde ,pil tüketen uygulamalar diyor temizle diyorum yeniden açılıyor arka plan işlem...
  12. E

Poco F6 gta 6 kaç fps?

Sagol abi para biriktiriyorum şimdi alcam rtx 6000 23k avro
  13. E

Poco F6 gta 6 kaç fps?

İn biraz be kardeşim ya 1722978641 Ne troll ü olm
  14. E

Poco F6 gta 6 kaç fps?

Nasıl olur yaaa off 1722978506 telefona RTX 6000 taksam kaç fps verir?
  15. E

Çözüldü✓ Samsung J7 Vs apple 16 pro max ultra

Merhaba arkadaşlar sizce samsung Ultra J7 mi daha iyi yoksa apple 16 pro max ultra mı daha iyi ve Samsung ultra J7 rdr2 de kaç fps verir?
  16. E

Poco F6 gta 6 kaç fps?

Merhaba arkadaşlar yeni yelefon alacağım Poco F6 sizce gta 6 da kaç fps verir?
  17. E

Öneri Ömürlük telefon önerisi

Oha 90k lık s24 bile eskiyip bu eskimiyosa vardır bişey aga. 95k veririm bu telefona pubg kaç fps verir ?
  18. E

Öneri Ömürlük telefon önerisi

🤓☝
Geri