Arama sonuçları: *

• Users: MrNo8odys
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. MrNo8odys

Çözüldü✓ Ekran Kartımın Fanından Ses Gelıyor

ekran kartim saphire pure 9060xt 16gb white
  2. MrNo8odys

ınsallah gıttıkce sesı artmaz suanlık bır sorunum yok
  3. MrNo8odys

briaz internette arastirdim interntteki gibi acayip rahatsiz bir ses yok fakat buyuk ihtimalle coil whieninde bir acayip sorun olmadigini soyluyolar cozumude yokmus glaiba o anlatigim sol fandan gelen ses disinda fanlari durdurdugumda elimle ekran kartindan gelen o kucuk ciz ses kesiliyor...
  4. MrNo8odys

bir bakayim o zaman amozandan almistim
  5. MrNo8odys

oncelikle her zamna olmuyor genelde video izlerkne yani dusuk hzilarda ortaya cikiyor oyun oynerken sorun olmuyor
  6. MrNo8odys

alali 7 ay olmus sizce garanti filan yapabilirmiyim hic bilmiyorum o konulari
  7. MrNo8odys

ses geldiginde ufaktan sol fana elimle duruduyorum ses kesiliyor birakinca geri ses geliyor bazende gelmiyor %100 fanda diyemem ama
  8. MrNo8odys

simdi ilk calistiginda fan donmeye basladiginda sol tarafindan cok ufak cizirti gelyor fakat hizlaninca glemiyor ve amd uygulamasindan zero rpm acitigimda fan duruyor ve biadna geri aciyor sizce ne yapayim
  9. MrNo8odys

Ddr5 Sistem Toplama Onerisi

hocam 4 ramli 2 m2 slotlu ariyorum galiba baktigim kadariyla 10k yakin fiyatlar var sizce verilirmi bu fiyatlar
  10. MrNo8odys

Ddr5 Sistem Toplama Onerisi

reisler bende simdi 5500 a520m ve 16gb ram var bunlari satip ddr5 gececegim sizce onerisinz nedir ekran kartim 9060xt 16gb birde micro atx olsun kasam oyle butcemde ram haric 10 12 arasi
  11. MrNo8odys

Yardım Oyun Oynarken Klavye Etkısız Hale Gelıyor

birde acayip dusuk fps almaya basladim bazen 30 dusuyor 5500 vs 9060xt 16gb kullaniyorum 2k
  12. MrNo8odys

Yardım Oyun Oynarken Klavye Etkısız Hale Gelıyor

Gecen amd driverim kendisi kalkmis indridim ve pubg oynarken bazen otomatik aciliyor ve klavyem islemiyor mejbur cikamam gerekyior ne yapcagim
  13. MrNo8odys

Steam Profil Yaparken Gif Olmadi

merhabalar boyle bir steam profili yaptimfakat gidin sag kismi sigmadi tam koseli olmadi ne yapabilirim yapmak istedigmide attim
  14. MrNo8odys

Steam Pubg Plus 20.000 Bp

peki alinca ne gibi artilari oluyor dereceli yani sira
  15. MrNo8odys

Steam Pubg Plus 20.000 Bp

bir bakayim dedim normalde 13 dolar diye biliyorum degistimi bu olay
  16. MrNo8odys

Çözüldü✓ Amozondan Hawk Koltuk Alirken Teslimat Suresi Farkli

internete filan baktim uygun taksit yapan baska yer bulamadim alacagim belki 3 4 gun icinde gelir sans artik
  17. MrNo8odys

oha ya 1 2 gun filan olsa problem yokta 9 gun fazla ya
  18. MrNo8odys

primeden kastiginiz nedir hocam anlayuamadim? 1782322736 hocam peki prime almadan ne kadar surede gelcegini gorebilirmiyim yoksa almammi lazim?
  19. MrNo8odys

,merhabalr amozondan hawk koltuk alcagim fakat teslimat tarihi 3 temmuz diyiyor yani kesin olarak o zamanmi gelcek yoksa o zamana kadar gelebilirmi? birde ucretsiz teslimat adiminda mevcut diyiyor kargi parasini filan verip alamazmiyim anlamadim yardim edermisiniz
  20. MrNo8odys

Öneri 3000 4000 bine m2 sss önerisi

ayrica benim anakartim gen3 bu gen 4 herahalde cok fazla kayio yasarmiyim?
Geri