Arama sonuçları: *

• Users: Orhan.ky
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

Ajazz ak680 alınır mı?

N11 de %68 modelini buldum hazır kuponum vardı 1200 TL ye geldi aldım iyi günler yardımlarınız için teşekürler
  2. O

Ajazz ak680 alınır mı?

Bunuda görmüştüm ama manyetik klavye almak istiyorum
  3. O

Ajazz ak680 alınır mı?

Farklı bir klavye önerin var mı?
  4. O

Ajazz ak680 alınır mı?

https://ajazzturkiye.com/products/ak680-kirmizi-switch-hot-swap-kablolu-mekanik-oyuncu-gaming-klavye İndirime girmiş siyah renk Brown switch almayı düşünüyorum başka önerileriniz varsa bütçem 1500 TL şuanki klavyem T60 red switch bozulmaya başladı zaten beğenmiyordum
  5. O

1000 TL Klavye Önerisi

T60 Red switch kullanıyodum maalesef kırdım fazla ses çıkarmayan switchlerden önerirseniz iyi olur.
  6. O

2000 TL KULAKLIK ARİYORUM

Hocam bunu hyperx cloud core DTS mi yoksa havit fuxi h7 yoksa havit h2002p mi
  7. O

2000 TL KULAKLIK ARİYORUM

Arkadaşlar güzel sağlam ses versin mikrofonu olsun csde ses falan kastırsın yeter
  8. O

ŞİFRESİ UNUTULAN TELEFON

Arkadaşlar anneannemin telefonuna küçük yeğenim oynarken şifre koymuş ne koyduğunuda bilmiyor telefoncuda format atarım diyo bunu açmanın bir yolu yokmu Telefonun markası Omix
  9. O

7600xt mi 7800xt mi?

Hocam 7800 al geç hiç düşünme arada büyük FPS farkı var
  10. O

Kasa fan hızlandırma nasıl yapılır?

Frisbh fc9320g kasa kullanıyorum. Kasanın fanları yavaş gibi biosa baktım sadece CPU fan var başka yok nasıl hızlandırıcam bunları
  11. O

FİVEM OYNAYANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

İlk defa bir fivem indiriyim dedim herhangi bir sunucuyu açtım 2 saat bunu bekliyorum ve internet hızlı olmasına rağmen çok yavaş indiriyor bir ayarı falan varmı birde her girişte bu yüklemeyi yapıyor sanırım
  12. O

HAVİT H2002P MİKROFON SORUNU

Ya kulaklığı aldım güzel ses falan geliyoda mikrofon çalışmıyor ben anlamadım sorun ne
  13. O

HAVİT H2002D VS FUXİ-H3

Arkadaşlar hangisini tercih etmeliyim
  14. O

Vergi Dahil 565 TL Olan Bu Mouse Nasıldır ?

O nasıl oluyo
  15. O

800 TL kulak üstü kulaklık önerisi

Arkadaşlar bütçe belli önerdiğiniz bişey varmı?
  16. O

PC VİRÜS GİRDİ YARDIM EDİN

Şuan normal çalışıyor Kaspersky temizledi sanırım ekran kartında işlemcide falan fazla çalışma durumu yok
  17. O

Format çakarızda kral zibilyon tane lazım olan dosyam var onları nerde yedekleyim hadi oyunlar falan yüklerizde
  18. O

Kaspersky kendine kendine bişeyler yaptı sonra yeniden başlattı sistemi Windows onarma falan dedi onayladım şuan sorun yok gibi Kaspersky ve malwarebyts ile tam tarama yapacam umarım bir şey olmaz
  19. O

Kral bişeyler açılsa test yapacam CMD açılıp kapanıyo ve bana hiç bir şey yaptırmıyor hiç bir şeye girmiyo tuşa basıp kapattım açtım aynı
  20. O

Sistem böyle kaldı hiç bir şey çalışmıyor ne yapmam lazım ilk defa başıma geldi
Geri