Arama sonuçları: *

• Users: Kahn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

HyperX cloud 3 iyi midir?

Elimdeki kullandığım kırıldı f/p durumunu o kadar önemseyecek durumda değilim aslında ve almışken artık iyi bir şey olsun kafasındayım. Cloud 3’ün topladığı olumsuz yorumlar kafamı karıştırdı. İlk mesajda da bahsettiğim gibi kimisi bass azlığı ve sesin azlığından şikayetçi bu durum gerdi beni...
  2. K

Cloud 3’ü Tavsiye eder misiniz ? Ve rica etsem hangi ayarları nasıl yaptığınızı anlatır mısınız ? 1733406551 Şuanki ihtiyacım kulaküstü fakat iem olarak ne tavsiye edersiniz ?
  3. K

Merhaba. Yeni bir Gaming headsete ihtiyacım var. Ne alsam kararsızım başlarda HyperX Cloud 3 düşündüm fakat üreticisi öğrendiğim kadarıyla HP olmuş artık ve ardından Cloud 3 için olumsuz yorumlar artmış bass kalitesi ve ses seviyesinin az olduğunu gördüm. Cloud 3 sanki biraz fazla olumsuz yorum...
  4. K

Steelseries QCK+ vs KlasseGear Tiger Longteng Huoyun

Şuan kullandığım mouse pad markası bile olmayan ve 7-8 yıllık bir mouse pad. Tabii ki de yine bir kumaşı ve altında kaymaması için kauçukları var. Yeni bir mouse pad almaya karar verdim ve Steelseries QCK+ ve KlasseGear Tiger Longteng Huoyun arasında kaldım. Steelseries vatanda şuan için 450 tl...
  5. K

Logitech G Pro X Superlight 2 vs Razer Viper V3 Pro

bütçeye mousepad dahil değil şuan verip verebileceğim 5000 TL. Birde çoğu profesyonel oyuncu gpx superlight 2 kullanıyor neden geçiş yapmıyorlar eskiyse bilginiz var mı ? Çift tıklama problemi gpx superlight 2 de çözüldü diye duymuştum sensörleri eski olup olmadığını bilmiyorum dediğim gibi çoğu...
  6. K

Logitech G Pro X Superlight 2 vs Razer Viper V3 Pro

Merhabalar razer yaklaşık 2-2.5 ay önce razer viper v3 pro modelini piyasaya sürdü. Fare açıkçası çok hoşuma gitmişti ama başka yabancı forumlarda almaya değmeyeceği, birçok sorun yaşattığını söyleyen insanlar var. Örnek vermek gerekirse CS2'de fareyi hızlı çevirdiğinde imlecin oyunu etkileyecek...
Geri