Arama sonuçları: *

• Users: sedronn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

deepcool lt520 rgb pinleri

Msi Pro A620M-E AMD A620 AM5 Soket DDR5 6000(OC)MHz mATX Anakartım bu arkadaşlar sıvı soğutucuyu taktım fakat rgb pinleri 3 adet benim anakartımın pinleri ise 4 adet ve ya tam tersi idi tam hatırlayamadım bilgisi olan var mı daha önce pin dönüştürücü falan görmüştüm doğru mu?
  2. S

Samsung oddysey G4 monitore HB monitor standi takilir mi?

Merhaba G4 monitore stand takiliyor mu monitor pivot bilgisi olan var mi?
  3. S

Gta 5 de takılma sorunu

Bulursan soyler misin
  4. S

Gta 5 de takılma sorunu

Sistem 4060ti DDR 5 islemci ryzen 5 8400f Gta 5 de uzun sureli ultra ayarlar da max 72° gordum sicaklik degerleri normal fakat arada sirada takılıyor sonra tekrardan düzeliyor çözümü var midir ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
  5. S

4060ti 5 7500f li sistem alınır mı

Alinir usta bende de aynisi var ama sakin benim gibi aptallik edip ryzen 5 8400f alma
  6. S

Ryzen 7800x3d islemci icin anakartim yeterli mi?

Kanka fight icin de alıyorum o kadar ki donanim arşivinin videosunda 7500f ile aralarinda 120 fps fark var normal yani o kadar almam
  7. S

Monitorum 240 hz bu islemciyle 180 fpsleri goruyorum 7500f olsa yeterliydi de iste bir hata yaptik
  8. S

Sagol hocam sıvı soğutma olarak deepcool lt520 var ve zaten sadece valorant oynuyorum overclocksuz acaba valorant da kac fps alirim?
  9. S

4060ti msi
  10. S

Ana kart : Msi pro a620m-E amd a620 AM5 Psu kasa : MSI mag forge m100a 600w 80+ Islemci mi 7800x3d'ye yükseltebilir miyim suanda ryzen 5 8400f kullaniyorum. Ayrica yukseltebilir isem psu degistirmeme gerek var mi?
  11. S

RX6800 ve Ryzen 5 5600 neden fps değerleri bu kadar düşük?

Valla denedim bakalim
  12. S

RX6800 ve Ryzen 5 5600 neden fps değerleri bu kadar düşük?

Reis ryzen 5 8400f 4060ti var ben de cok dusuk fps aliyorum driveri nasil silebilirim
  13. S

İncehesap islemci yukseltimi

Anlamadigim o zaten hocam daha kotu islemciyi neden +600₺ vererek yukseltebiliyoruz? :D
  14. S

Benim anlamadigim da bu işlemci herhangi bir ozelligi ile daha iyi degil 7500f den o yuzden dolandiricilik dedim
  15. S

Hocam tamam ben bilgisiz sekilde aldim da daha kotu islemciyi nasil daha pahaliya satiyorlar?
  16. S

Öncelikle merhabalar , 5 yildir musterisi oldugum ve 2 hazir sistem aldığım İncehesap'dan boyle bir sey beklemezdim.. 24 mayis 2024 de aldığım msi hazir sistem de islemci olarak 7500f bulunuyordu ve 600₺ vererek 8400f yapilabiliyordu. Bende pek bakmadim nasil olsa daha kotu bir islemci...
  17. S

Uzun süre valorant oynayinca fps düşüşü

Yani bu sorunun sıcaklıkdan oldugunu sanmiyorum dedigim gibi sicaklik degerleri normal 50 derecelerde geziyor.
  18. S

Tavsiye icin sagol hocam 🙂 fakat sicaklik degerleri dedigim gibi artmiyor , artsa bile pcye restart attiktan hemen sonrasinda problemin duzelmesi sacma olmaz mi?
  19. S

Öncelikle merhaba , sistem özelliklerim ; msi 4060ti , ryzen 5 8400f , 2x8 16gb 5200mhz ram. Sistem de herhangi bir problem ve ya isinma problemi olmamasina ragmen uzun süreli valorant oynadigim zaman fps düşüşü yaşıyorum pc'ye restart attigim da ise sorun düzeliyor.(Sicaklik degerleri normal)...
Geri