Arama sonuçları: *

• Users: resspeq
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

Yardım Halı Saha Krampon Önerisi 3000 TL (Acil)

Puma Future 8 Play Aldım
  2. R

Yardım Yeni Sistem Kasa Önerisi

Dostum ikinci el düşünürsen yeni kasaya geçtim benimki boşa düştü şuanda ilanda reklam olmasın fakat yardımcı olurum bilgin olsun 1786398444 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-acil-dark-cosmos-4-fanli-oyuncu-kasasi-1331813439/detay/
  3. R

Halı Saha Krampon Önerisi Bütçe 3000

fiyatları ne bantta
  4. R

Çok profesyonel değiliz zaten aramızda öyle her hafta oynamalık bakıyorum ilk kez krampon bakıyorum bu bütçeler yeterli gibi şuan :D 1786363900 Gidince bir bakayım boyner e hocam ozaman 1786363934 model hangisiydi
  5. R

Arkadaşlarımla beraber halı sahaya başlicaz herkes bir krampon aldı bütçe 3000 lira hiç alakam yoktur çokta bilmem krampon çeşitlerini puma çok öneriliyor nike adidas da ilgili olan arkadaşlardan öneri bekliyorum birazdan avm ye gidip deneyeceğim de öneriler varsa onlara bakayım
  6. R

Halı Saha Krampon Önerisi Bütçe 3000

Arkadaşlarımla beraber halı sahaya başlicaz herkes bir krampon aldı bütçe 3000 lira hiç alakam yoktur çokta bilmem krampon çeşitlerini puma çok öneriliyor nike adidas da ilgili olan arkadaşlardan öneri bekliyorum birazdan avm ye gidip deneyeceğim de öneriler varsa onlara bakayım
  7. R

🔥İndirim Razer Viper V4 Pro - 8599 TL!

Kankam Mouseyi düz tutamıyorum problem bende mi diye sorulan bir şey değil forumda eğlence amaçlı açılan bir konu sen niye bukadar ciddiye aldın bu mouse tutma olayını pek anlayamadım Evet mouse düz tutmayıp yan tutuyorum herzaman bu seni neden alakadar eder :D 1786321100 Öyle öyle ben daha...
  8. R

Arkadaş troll tamamen raporladık dil dökmeye gerek yok :D
  9. R

[H3 id='ATTACH+typefull+size338x292959404ATTACH'][/H3] 1786320060 Yok diyosun ya silver - faceit 4 5 level buyur diye atıyorum kimseye laf etmemişken böyle bir hareket yapman bilemiyorum :D
  10. R

Ahahahah Acayip bir adamsın dostum kimsenin laf ettiği yok sen mouse unu alıp rankını kasabilirsin 1786319272 Ona göre öyle hocam haklısın diyip geçmek gerekiyor
  11. R

Alan kişilere hayırlı olsun derim Spesifik Arayıcı varsa parası varsa adam alsın abi benlik problem yok fakat şöyle bir gerçeklik var plastik fareye böyle bi para asla ödemem Magnezyum Kasalar Karbon fiber kasalar Malzeme kalitesi üst seviye olan tercihlerim varken neden bunu tercih edeyim ki...
  12. R

Lian Li O11 Dynamic Evo Rgb Kasa Fan Önerisi

https://www.amazon.com.tr/Lian-Li-bilgisayar-ayd%C4%B1nlatmal%C4%B1-sertle%C5%9Ftirilmi%C5%9F/dp/B0CQTDHCHT?th=1 Kasa bu arkadaşlar boş olarak aldım fan önerisi gerekiyor bütçe çok aşmasın
  13. R

Lian Li Uni Fan TL Lcd 120 Reverse Blade (Wireless Değil) X3 Nekadara Almalıyım?

LCD Fan 3x set halinde en düşük 7.5k sıfırı öyle bir pozisyonda 2500 3000 civarına bile düşeceğini zannetmiyorum arkadadaşın yinede şansımı deneyeyim
  14. R

90 Bin TL'ye Bu Sistem Alinir mi

Hiçbir şey teklif etme fiyat fazla geldi de o zaten bir süre satamayınca 70k bandına kendisi sana teklif etmeye gelir :D
  15. R

Lian Li O11 Dynamic Evo Kasaya Colorful Battlenx 5070ti Nasıl Takılır?

Kolay gelsin hocam İstanbul içindeyseniz Yanınıza geleyim Öğretirdim En baştan Yakın olsaydık 2 Gündür uğraşıyorsunuz :D :D :D
  16. R

Lian Li Uni Fan TL Lcd 120 Reverse Blade (Wireless Değil) X3 Nekadara Almalıyım?

nekadar bir fiyata almam gerekiyor mantıklı olması için
  17. R

Anakartı sökmen gerekmiyor sağ alttaki iki anakart vidasını söküyorsun videosunu bulamadım ama kullanma kılavuzunda illa anlatılıyordur benim ekran kartım 1660 super olduğu için kullanmama gerek yok :D
  18. R

Lian Li Uni Fan TL Lcd Wireless Param Yetmiyor 30hz Yeter mi ?

Arkadaşlar 30hz Düz hali Wireless Olan Modelleri 60hz fakat fiyat farkıda bir okadar fazla kasa içerisinde 30hz olması çok hissettirir mi nekadar bir fark hissettirir kasa lian li o11 dynamic evo rgb
  19. R

Aslında gerekli yani tamamen opsiyonel bir şey aslında ister tak ister takma nasıl takılacağı anlatılıyor ama uğraşmana değecek kadar mühim bi olay değil sonuçta devasa 5090 gibi ekran kartları takmıyoruz vidalarda yeterli olur ekran kartını takarken kasayı yan yatır öyle tak dik bir şekilde...
Geri