Arama sonuçları: *

• Users: Niro
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. N

Ucuz mini pc itx motherboard

Mini pc toplamak istiyorum ama çoğu yerde amiral ekran kartı yada islemcisi var ve gereksiz pahalı oluyor benim istediğim motherboard hariç çoğu ürünü ikinci el bulsam bile okey benim için,r5 5600 yada r5 7500f rx 6650 xt rx 6700xt rx 6600 xt rtx 3060 12gb gibi gpular ddr4 olması sorun değil ben...
  2. N

Bu 3 oyunu almayı düşünüyorum, önerir misiniz?

Arc için bir şey söylemek zor arkadaş lazım bence yani looter shoter olsa bile zamanla içindeki lootlar ve geliştirmeler solo sıkar ama maçları kısa sürüyor 15 20 dk o yüzden ilk başta sorun çıkmaz, aoe 4 ve mitoloji ikiside güzel severim rts hastasıyım, bu oyunlar rank kasmak istemiyorsan en...
  3. N

G502 almak istiyorum, benzer ücrete kaliteli bir mouse var mı?

Ben hem oyun hemde tasarımda kullanıyorum ofiste g502 ve g402 vardı kısa bir süreliğine kullanma fırsatım oldu benim için güzeldi ama uzun bir zamandır başka bir mouse kullanmadığım için bilemiyorum benim için g502 yi sevme sebebim scrollu auto ve semi auto arasında geçiş yapabileceğiniz bir...
  4. N

Atx mini pc kasa tasarımı

Merhaba arkadaşlar, ben son zamanlarda laptop gibi olmasada mini bir kasa arayışındayım ama bulamadim ve cnc üzerinde 3d modeleme yaparak bir tasarım protip cikartim ama tatmin olmadim bir çok site gezdim ama hiç biri atx ana kartı icin bir mini yada small case tasarımı bulundurmuyor varsa bile...
  5. N

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

Rtx 4050 ve ryzen işlemcili bir laptop arıyorum ikinci elde olabilir, bütçem 20k-25K
  6. N

Merhaba, iki ayrı sistem kurmak için biri laptop biri toplama bilgisayar.

Şimdi oncelikle ben 4050 lik bir laptop almak için yola çıktım ama fiyatları çok yüksek ikinci el koyanlar bile sıfır ile arasında 3k oluyor bende anlamadım, sonrasında steam link ve uzaktan erişim sistemleri araştırdım ama hala eksiğim var ben üni render ve tasarım ağırlıklı bir bölümde...
  7. N

Boş Yere Yüksek Wattlı RTX 4050/60/70 Laptop Almayın

yani simdi arkadaslar ben 40 serisi mi yoksa 30 serisi mi alsam yada 4050 mi yoksa 3060 mi ben oyunlarda iyi performans almak istiyorum ayni zamanda render ile ugrasiyorum ve unide ogrenciyim muhendislikte bazi programlar render gibi yoruyor bilgisayari, oncesinde watt degerlini goz onunde...
  8. N

Hp omen mi yoksa victus mu ?

Bütçe 30 larda
  9. N

Hp omen mi yoksa victus mu ?

Hp markasının 2 alt ürünü arasında kaldım ama omen 17 rtx 4060 ryzen 7 7740 16 gb ram çok hoşuma gitti ama fiyat konusunda victus daha on planda w ve kalite açısından omen daha iyi biliyorum 10k fark için
  10. N

1000-1300 arasi bir gaming kulaklik ariyorum onerileriniz var mi

gamepowerdan bir kulaklik buldum ama yorumlar kisimi biraz beni teredut ettirdi orta duzey bir kulaklik isimi gorur ilk basta havit diye bir markanin kablosuz kulakligi takildi gozume ama ondada ayni yorumlar vardi eger bilginiz varsa beni aydinlatirsaniz sevinirim
Geri