Arama sonuçları: *

• Users: Kastimon
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Kastimon

Yardım Yurtdışı ürün aldım olası masraflarım ne olabilir?

tahminen ne kadarlık bir ek ödeme daha çıkabilir?
  2. Kastimon

"When the goods arrive at the destination place, you need to unload the goods and do the import customs clearance, and pay the import duty as well as any other destination port fees." ibaresi var sipariş detaylarımda 1763732993 neye göre hesap yaptınız hocam?
  3. Kastimon

Alibaba üzetinden indirimlerle ve kargo ücretiyle beraber 19.46$ karşılığında LDON MİDE 68 isimli klavyeyi söyledim ve bu gün yola çıktı. Ürünü almak için ne kadar gümrük vergisi ödeyeceğim, kime ödeyeceğim ve ne kadar süre içinde ödemem lazım bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
  4. Kastimon

Sistemimi upgrade etmeye nereden başlayabilirim?

Quadro k5000 ile render alıyorum hocam psu mecbur böyle aldım
  5. Kastimon

Normalde render işiyle uğraşıyorum oyun çok oynamıyorum oyun oynamak için rx 6500 xt aldım ama çok fazla darboğaz oldu bu sefer dengeler bi şaştı iş için quadro k5000 kullanıyorum
  6. Kastimon

Şu an elimde 1.5k var motherboard cpu ram değişmeye yetmez
  7. Kastimon

Anakart CPU RAM birlikte değişecek bütcem yok hocam başka nasıl bir upgrade olabilir?
  8. Kastimon

I7 4770 CPU, DDR 3 1600mhz 2x8GB 1600mHz CL9 RAM, 1050W PSU, RX 6500 XT 4GB GPU, Asus Z87-PRO anakartlı sistemimi parça parça upgrade etmek istiyorum nasıl yapabilirim?
  9. Kastimon

Eski soğutucumu yeni sistemimde kullanabilir miyim?

80₺ braket kuponum var kargo bedava
  10. Kastimon

Eski soğutucumu yeni sistemimde kullanabilir miyim?

Eski am3 kasamdan söktüğüm kule tipi soğutucumu lga 1150 soketli stok soğutuculu olan sistemime takmak istiyorum internet üzerinden şu braketi almam yeterli olur mu? https://www.hepsiburada.com/cold-power-intel-1150-1151-1200-1156-775-pin-universal-fan-braketi-fan-ayagi-pm-HBC00006N6JG5
  11. Kastimon

Elden Ring oynicam ekran kartı ne almalıyım?

Kullandığım sistem asus z87-pro anakart ddr3 24gb ram intel i7 4770 işlemci ve r7 240 2gb ekran kartına sahip ekran kartını 2.el alıp güncellemek istiyorum ama i7 4770 rx 5500 xt kartımla çok darboğaz yapmıştı. Darboğaz yapmayacak ekran kartı önerileriniz neler? 1736594452 1050w psu var watt...
  12. Kastimon

15K ŞEHİR İÇİ BİSİKELT ÖNERİSİ

Bursa'da şehir içinde kullanmak için bisiklet lazım maksimum bütçem 15k ama daha uyguna varsa işime gelir 2. el almayı düşünmüyorum önerilerinizi bekliyorum.
  13. Kastimon

Asus Z87-PRO için uygulama önerisi

Bu anakart için masaüstü uygulaması var mıdır?
  14. Kastimon

2X 8Gb VE 2X 8Gb ramlere sahibim uyumlular mı?

Bu şekil taktım hocam psu arızamı halledip çalıştıracağım
  15. Kastimon

2X 8Gb VE 2X 8Gb ramlere sahibim uyumlular mı?

bu ramlerin aynılarından birer tane daha var elimde hepsini pcmde kullansam sorun olur mu sorun yaratıcaksa hangi ikisini kullanmalıyım?
  16. Kastimon

2. El GPU tavsiyesi kredi kartımla alacağım

Önerdiğiniz ilan var mı?
  17. Kastimon

Sizin önerdiginiz s param güvende ilanı var mı?
  18. Kastimon

Benzeri bir sorun gibi geldi bana hocam
  19. Kastimon

Arkadaşın wattman yediğini ve ya cpu kaynaklı bir sorun yaşadığını düşünüyorum risk almaya hazırım
  20. Kastimon

Hocam ne dersin alınır mı en mantıklı ilan bu gibi geliyor https://shbd.io/s/L5Ynvavy
Geri